40 feletti dekoratív nőként hol lehet Kecskeméten ismerkedni helyes férfiakkal?
Nem feltétlen szórakozóhelyre gondolok,hanem bármilyen klubra,edzésre...stb
Illetve fontos,hogy igényes emberek járjanak oda.
Előre is köszönöm!
Menj futni a Benko dombhoz
Járj kávézni azonos időben ugyanarra a helyre
Goose bar
Kedves 21!
Köszi,hogy végre valaki a kérdésemre koncentrált😊!
Futni én nem arra szoktam,kávézóba elég gáz lenne egyedül csücsülgetni...,illetve a Goose Bár nekem is gyanús volt,hogy talán nem a tízen-huszonéves korosztàly jár...
Egyedül azért az is elég vacak oda beülni...
Na majd látom,minden esetre köszönöm az érdemi válaszodat😊
Van ám önbizalom! 😄😄😄
Már előre sajnálom férfitársaimat akik veled kezdenek.
Az hogy 100 ból csak 1 férfi mondta, azt hogy nem tetszel neki, még nem jelent semmit. Egyszerűen csak udvariasak, és ki vannak éhezve bármilyen nőre, legyen az csak 1 fokkal is szebb egy boszorkánál. Bocs, de csak a lukat nézik, nem azt hogy milyen ember vagy😄 A mai 20 évesek meg szánalmasak ezzel a milf őrülettel. Minden 18-20 éves srácnak kell egy 40 év körüli milf trófeának😄 Ja és hozzám túl idős vagy kisanyám. ( 57/F)
Kedves 24!
A barátnőim sajnos nem itt élnek,mindenki szétszéledt a világban.
Itt pedig nagyon aranyos fiatal nőkkel ismerkedtem még csak meg pici babával.🥰.
Független barátnőre még nem találtam rá!
Minden esetre nagyon aranyos vagy!😊🥰
Edzőterem nekem is eszembe jutott!😊
Kávézó is,de az egyedül inkább számomra a probléma!
Na majd lesz valahogy!
Köszi még egyszer!
Tisztelt 27!
Azt gondolsz,amit akarsz!😂
Ebben a nőgyűlölő, hímsoviniszta országban kevés dolgot viselnek el nehezebben a hímek, mint a pozitív adottságaival tisztában lévő, magabiztos nőket. A legszebb, hogy a lenéző, degradáló hozzászólásaitok csak még szánalmasabbá tesznek titeket, férfinek nem nevezhető hímneműeket. :)
Aki férfiként rendben van magával, annak nincs szüksége a nők lenyomásására, lealázására. Ezt jobb, ha észben tartjátok, mert a szánalmas beszólogatásaitok csak rólatok árulják el, hogy milyen nyomorultak vagytok.
Kérdező!
Nem olvastam végig a válaszokat, de mik azok a dolgok amik téged érdekelnek?
Közös érdeklődés sokat jelent én úgy gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!