"Az emberek belső tulajdonságok szerinti tipizálásának igénye nagyon régi: már Theophrasztosz is írt az i. e. IV. században egy könyvet, Jellemrajzok címmel. Ahogyan a pszichológiai osztályozásoknak általában, a Myers–Briggs-elméletnek is az a törekvése, hogy az embereket bizonyos pszichológiai jellemzőik alapján típusokba soroljuk. Valójában mindenkinek megvannak a saját, hétköznapi elméletei, melyek segítségével az emberek viselkedését értelmezi, és eligazodik a társadalomban." (Wikipédia)
Ti is tipizáltok engem, szóval úgy látszik ez a dolog tőletek se áll olyan távol mert az egyikőtök itteni tipizálása szerint én "szociofobias, mamakedvence, eletkeptelen es elviselhetetlen agglegeny" vagyok. Mondhatnánk azt is, hogy szerinted én egy SzMEEA vagyok. Az INFJ betűi is létrejöttek valahogy, csak kicsit másképp.
De látom azon már nem segít a google, hogy rájöjj, nem velem vitatkozol, hanem a kérdezővel.
És képzeld el igen is vérciki, hogy a nagy pszichológiai tanulmányaiddal beszélsz a magas lóról, de még egy ilyen alapvető helyesírási szabály betartása se megy.
#15 Milyen tanulmányaimmal? Addig nem terjed nálad a tumány, hogy észrevedd, itt nem egyetlen ember ír minden választ? :D A 7. és a 14. válaszoló vagyok, nem a 12. Segítek: az az apró kis helyesírási hiba sem hozzám tartozik, hanem a 12. válaszolóhoz. :)
De látom, a szövegértés is elég siralmasan megy, ami azért elég nagy gond. Hiába vágsz fel a helyesírással, ha a szövegértés megnehezíti az életed. Olvasd el mégyegszer, és próbáld megérteni, amit írtam. Tehát: A google nem nekem segít, hanem pont azt írtam, hogy nekeD segít. Az a nagy baj, hogy gondolkodni nem tud helyetted. Amikor helyesírási hibákat kell kikeresgélni egy szövegből, mert már az az egyetlen, amibe kapaszkodni tudsz, akkor segít. De ahhoz már a kis csöpp eszedet kellene használni pl. hogy ezen az oldalon többen írjuk a válaszokat, vagy hogy rájöjj, hol hibázik az általad istenített típuselmélet. Utóbbiban egyébként tud egy kicsit segíteni a google, mert millió tanulmány született már erről. Gondolkodni sajnos továbbra is neked kell.
Az irónia felismerése, látom a helyesírási ismereteiddel azonosan nulla szinten áll nálad. Mondjuk nem is vártam mást egy minden, számára ismeretlen dologra fröcsögő, rosszindulatú egyéntől, aki egy anonim fórumon éli ki az őt ért frusztrációt. Ez aztán igen. Hajrá!
De segítek kicsit én is. A google említésével arra utaltam, hogy milyen alapvető felfogó képességbeli hiányosságokban szenvedsz, amit sajnos nem lehet ilyen módon pótolni. De nem értetted meg, mint sok mást se. Mivel ennyiszer említed nyilván neked lenne szükséged gépi helyesírás ellenőrzésre. De ne add fel! Még talán elsajátíthatod az írás tudományát. Én szurkolok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!