Miért vagyok egyedül? Miért nem talál rám újra a szerelem?
Sziasztok!
2 éve hogy véget ért a legutóbbi kapcsolatom, azóta vagyok szingli. Voltak fiúk akikkel alakulóm volt , de azok valahogy pár hónap alatt véget is értek, nem lett belőle komoly, leginkább miattam, mert nem éreztem náluk a “kémiát”, illetve hogy összeillenénk.
Társasági ember vagyok, szoktam néha bulizni is menni, barátokkal csatangolni stb. Volt hogy társkereső appot is letöltöttem, de valahogy mindig csak a komolytalanok találtak meg.
Nem tartom magam csúnya lánynak, mások is mindig azt mondják, hogy szép és egy életvidám csajszi vagyok.
De akkor miért nem talál rám a szerelem?
Nem tudom, de ha ebben a helyzetben leszel konstans 10 évig, akkor tedd fel szerintem újra ezt a kérdést.
19 vagy, most jön az egyetem nem? A karriered kezdete, meg a többi.. Mit szeretnel siettetni? Nem fogsz öregen, egyedül kinyuvadni, ha most nem találsz párt a következő pár évben... Ha komoly életvezetési tanácsokat szeretnél, akkor meg árulj el több információt magadról.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!