Odamész egyhez szemtől szembe, és megnyomod az A gombot a controlleren
és ha main küldit kapsz nem csak valami töltelék phrase-t elfogadod és csapatod, spawnolod az A-t addig ameddig a repud feljebb nem megy nála, aztán ha ki maxoltad és exad vagy már szabad is az út a koituszitranszfesztatorhoz és vagy a relationship status upgradehez.
2022. nov. 9. 22:02
3/13 anonim válasza:
Nem egyszerű én felregisztráltam magam társkereső oldalakra meg facebook csopikba is próbálkozok. Neked is ezt ajánlanám. Mondjuk elég nehéz kapcsolatot találni még így is mert kevesen írnak vissza akik esetleg visszaírnak egy időután eltűnnek stb. Eddig csak 1-2 olyan csaj volt akivel normálisan lehetett beszélgetni. De kitartónak kell lenned és is próbálok az lenni
2022. nov. 9. 22:23
4/13 anonim válasza:
Nem a pàrkapcsolat fog neked segìteni.. Gondolj bele hogy lesz valakid ,de csak ő lesz.. ugyanúgy magànyosnak meg egyedül fogod magadat érezni.. ill ha esetleg a pàrodnak nagy a baráti köre akivel ő eljàr te meg otthon kuksolsz akkor irigy is lehetsz ill szarul fog esni a lelkednek.. Én ezt àtéltem tehát nem a levegőbe beszélek. A te esetedben egy baráti tàrsasàg többet segìtene
2022. nov. 9. 22:33
5/13 anonim válasza:
Uccsónak mondom, hogy igen, lehetséges nagyon is hogy igazad van. Viszont én meg azt tapasztalom, hogy nagyon jól megvagyok a barátaimmal, de érzem hogy nem vagyok teljes, hogy valami hiányzik, mert vannak olyan dolgok, amiket egy barátnő adhat meg csak (és itt nem csak a szexre gondolok, hanem szeretek máshoz bújni, kimondani a másiknak, hogy szeretem stb.). Úgyhogy enélkül az érzés nélkül is lehet valaki magányos, és én is ezt érzem. De a lényeg, hogy vagy a te eseted igaz a kérdezőre, vagy az enyém.
2022. nov. 10. 00:00
6/13 anonim válasza:
#6 Vagy inkàbb mindkettő igaz rà :) A lényeg hogy oldania kellene a magànyt ,na és ez a nehéz. Sajnos nekem sincs sok barátom ill párom sincs most szóval megy a kűzdés. Vàgynék énis valakire de olyan ritka amikor őszintén szeretnek
2022. nov. 10. 05:55
7/13 anonim válasza:
Elsőnek egyedül tanuld meg jól érezni magad.
2022. nov. 10. 08:05
8/13 anonim válasza:
Az eddigi hozzászólóknak: Az ember társas lény, hosszú távon nem fogja jól érezni magát magányosan. Persze, nem szabad társ-és kapcsolatfüggőnek sem lenni, tehát tudni kell jól lenni egyedül is ha éppen úgy alakul, de hosszú távon, értsd évekig ez nem fog már működni. Ha vannak az embernek barátai, az segíthet, de új barátokat is legalább olyan nehéz találni.
Kérdező, erre nem létezik semmilyen varázs megoldás sajnos. Muszáj kitartanak lenni, százával írni a lányokra hogy 5 választ kapj és 1-ben legyen potenciál. Sajnos ez ma így működik. Ha társasági ember vagy, akkor járj bulizni, koncertre stb, hátha ott jobbak a lehetőségek mint online.
2022. nov. 10. 08:23
9/13 anonim válasza:
#7: Ez szép meg jó, akkor te is kezdd el jól érezni magad egy Trabantban, miközben Audira vágysz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!