Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogyan lehet barátnőt "szerezni"?

Imalone kérdése:

Hogyan lehet barátnőt "szerezni"?

Figyelt kérdés
Minden éjjel ezen gondolkodom hogy nagyon egyedül érzem magam és úgy gondolom egy párkapcsolat segíthetne.

2022. nov. 9. 21:21
1 2
 11/13 anonim válasza:
#10: Ha valaki társra vágyik, az valószínűleg azért vágyik egy társra, mert egyedül nem boldog. Ha neked a jelenlegi helyzetedben nem jó valami, akkor boldog tudsz lenni, vagy netán másvalamire vágysz? Ha te mondjuk szeretnél egy szebb házban lakni, de nincs pénzed házvásárlásra, akkor boldog tudsz lenni a putridban?
2022. nov. 10. 10:58
 12/13 anonim válasza:
#11 vagy a putrit rendezi be úgy hogy boldog legyen benne. 😉 Mist tegyük fel hogy emberünknek oda adjuk egy zsìr új hàznak a kulcsàt olyat amire vàgyott.. Elégedett lesz hogy megkapta ? Màsnap nem bùval baszottan fog felkelni? Élvezni fogja az életét? Szerintem csak 1 ideig óràig ameddig tart a hatàs..utàna valami megint nem lesz jó ami miatt összeomlik és ugyanoda kerül.. a vàlasz nem itt van
2022. nov. 10. 11:29
 13/13 anonim válasza:
Énis mindig ezen gondolkodom de utána azon hogy úgysem jönne össze,meg lehet nem is lenne az olyan jó. Mivan ha megcsal? Elhagy? Nem tud többet velem lenni? Az ilyenbe bele gondolni olyan rossz. Én próbáltam ismerkedni de sosem sikerült mert a net tele van perverzekkel,meg csalókkal,meg egy csomó az ország másik végén él. Ezért maradtam egyedülálló.
2022. nov. 18. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!