51 éves férfiként, hol lehet ismerkedni, ahol nem csak "robotok" vannak, hanem valódi nők, akik nem csupán "pofavizitet" tartanak és húznak, jobbra-balra, ill. nem milliomost keresnek?
30.
1. Nekem bejött, jó pár ismeretséget szereztem.
2. Nem neked szól.
3. A turistautak nem dzsindzsásak és úttalanok.
32. A net tele mindenféle túracsoporttal. Könnyű, közepes, nehéz túrákkal, vegyes csapattal, korcsoport v. kapcsolati státusz szerint (pl. szingli túrázók), v. ott a Túratárs FB v. com oldala.
Fent vannak az adatok a túratagokról, a túravezetőkről, nincs benne semmi ciki. A nők inkább mennek el csoportokkal gyalogolni az erdőbe, mint egy ismeretlen férfivel.
Miért nem kettesben? Mert nem olyan direkt. Mégis könnyű ismerkedni, közös hobbi, beszédtéma, nyitottság... de ha nem jött be a másik, akkor sem kell utána magyarázkodni, mindenki egy jót kirándult.
Ezt amúgy és sem értem. Az ilyen huzigálós társkeresőn kapok jópár közös találatot.
Egyedileg szépen megfogalmazva írok pár modatot. Sőt kérdést is teszek fel, ha már beszélgetés. És 20 ilyenből ha egyre jön valami válasz.
Viszont máshol azt olvasom, hogy a csajok panaszkodnk, hogy közös találat esetén a pasik nem írnak.
Na szóval csajok Ti sem vagytok jobbak ebben, úgyhogy ne legyen panasz :D :D :D
39# Hosszú kihagyás után visszatérni a halpiacra, ami annyira megváltozott, hogy csak kapkodom a fejem, akár a John Travolta mém.
Személyesen nehéz ismerkedni, mivel a legtöbb korban hozzám illő foglalt, ráadásul, manapság nem lehet, nem illik csak úgy leszólítani valakit. Ha szóba is elegyedik velem egy nő, akkor is minimális az esély, hogy flörtölés lesz belőle, majd randevúra hívás esetén inget mond. Netes ismerkedés pedig nem csak a korombélinek okoz nehézséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!