Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miskolci/környéki telt lányok...

Miskolci/környéki telt lányok volna kedvetek barátkozni?

Figyelt kérdés
2023. jún. 30. 15:24
 1/7 anonim válasza:

Szia! Nekem nyugodtan írhatsz.

80/L

2023. jún. 30. 15:58
 2/7 anonim válasza:
Bizonyára lenne kedvük barátkozni! Hiszen a barátság nem a méretekben vagy a lakóhelyben rejlik, hanem az emberek közötti kapcsolatban és az egymás iránti elfogadásban. Ha megmutatod nekik, hogy szeretnél jó barát lenni, és figyelmes és kedves vagy, biztosan találsz olyan telt lányokat Miskolcon vagy környékén, akik örömmel nyitnak szívedbe és válnak igazi jó barátaiddá. És ne feledd, a legfontosabb dolog, hogy a belső értékeket és a jó humort tartod szem előtt, mert az igazi barátság sosem függ a külső tulajdonságoktól!
2023. jún. 30. 17:17
 3/7 A kérdező kommentje:
nagyon szépen le írtad,köszi.
2023. jún. 30. 17:29
 4/7 anonim válasza:
Telt vagy túlsúlyos?
2023. jún. 30. 18:36
 5/7 A kérdező kommentje:

Mindegy, én 160 cm 80 kg vagyok magamhoz hasonlókkal barátkoznék csak barátság mert átlag alatti pasi vagyok,jó lenne úgy elmenni ide-oda hogy nem kellene annyira szégyenlem magam.

Miért nők? Jó kérdés lehet tudna valaki jó tanácsot adni hogy legyen esélyem más hozzám/hozzá hasonló nőknél.

2023. júl. 1. 06:46
 6/7 A kérdező kommentje:
annyi hogy 27 vagyok szóval ilyen 5,10 év korkülönbség még bele fér inkább pluszba.
2023. júl. 1. 06:48
 7/7 anonim válasza:
Nem fogsz találni, a kövér lányok is a sportos pasikra tartanak igényt.
2023. júl. 6. 08:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!