Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mennyi időnek kéne eltelnie,...

Mennyi időnek kéne eltelnie, hogy ne tűnjek túl görcsösnek, túlnyomulósnak?

Figyelt kérdés
Tetszik egy eladó lány az egyik üzletben, rám mosolygott, én pedig összeszedtem magam és oda mentem hozzá. Kérdeztem tőle hogy megiszunk e valamit később, amire azt felelte hogy nem szokott idegenekkel inni (ez teljesen korrekt) de egy kis beszélgetésben benne lenne ha épp ráér. Tehát vasárnap is kerestem a boltban és ma is. Gondolom akkor holnap azért nem kéne keresnem, mert még azt hiszi teljesen odáig vagyok, és ez inkább elriasztaná, mintsem vonzónak találná. Akkor most mit tegyek?

2023. jún. 26. 20:18
 1/4 anonim válasza:
Telefonszámot kellett volna kérni, hogy ne a munkahelyén b'faszkodj. Ha tetszel, akkor megadja. Ha nem, akkor nem. Ennyi
2023. jún. 26. 20:25
 2/4 anonim válasza:
És a többi talàlkozón miket mondott? Ha nem is telót de instàt vsgy facebookot kérhetsz ilyenkor. Ott is le lehet szűrni ha offol
2023. jún. 26. 21:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Momdta hogy nem szokott idegenekkel italhozni, előtte kéne kicsit beszélgetnünk
2023. jún. 27. 05:00
 4/4 anonim válasza:
Legközelebb szerintem is kérj valamilyen elérhetőséget tőle.
2023. jún. 28. 12:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!