Párt keresek 21/f mackós alkatú vagyok 170cm ha érdekellek írj uzit😉!?
20 azért a szemtelen stílusodról fel lehet ismerni, még ha tetteted is, hogy nem. Főleg, hogy olyan dologra reagáltál ami elileg nem neked szólt, ha az nem te vagy. :)
Egyébként is majdnem esélytelen, hogy egyszerre megjeleni 2-3 különböző friss fiókos ember ugyanolyan stílusban kardoskodni a kérdező mellett.
De akkor mondogasd, hátha magad elhiszed.
Csak azert, mert te rosszmaju vagy, nem jelenti hogy masok is :( ezzel azt sugallod, mintha nem lenne mas ember, aki kiallna barki mellett, max csak 1 es az is szorakozasbol 2-3 kulonbozo fiokbol ir csak hogy 1 cinikus felhasznalot meggyozzon, hogy jaj az tobb ember :( szomoru, sajnalom tenyleg. De sok jo ember van szerencsere.
(En voltam a 11, 15, 19, 20)
" max csak 1 es az is szorakozasbol 2-3 kulonbozo fiokbol ir"
Sehol nem írtam ilyet, hogy több fiókról. Pont hogy egy viszonylag friss fiókra utaló jeleket látok. Mivel valóban anonym, a százalékokról lehet következtetni, már ha nem frissa a fiók.
Azért érdekelne, a kérdezö hány kiló a 170 cm-hez. Csak mert láthatóan találva érzi magát a megjegyzésektöl.
Sokkal tisztességebb lenne a kérdés, ha nem "mackós"-nak nevezné magát, hanem megadná a súlyát is, akkor ugyanis akit nem zavar a túlsúly, az ráír, akit meg igen, az visszalép egyet a kérdéseknél.
Ugyanis az ilyen "mackós" - vagy a nöi párja a "husis" - az, amibe igencsak nagy toleranciával belefér sok minden, viszont a legtöbbször az használja magára nézve, aki a kövér kategóriába tartozik.
Hát igen, éppen erre lehetett számítani, aki ennyire kövér ilyen fiatalon, azzal valami komoly gond pszichikailag is.
Elöször rendbe kellene tenni magad, testileg is meg lelkileg is, így semmi esélyed arra, hogy bárki is vonzónak tartson.
Elöször fogyj le 70-80 kilóra, utána keress valakit magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!