Létezik olyan nő aki elfogad emgem olyannak amilyen vagyok?
Figyelt kérdés
Vagy nekem kell megvàltozni mindenképpen? Introvertàlt vagyok, nincs izgalmas életem,és annyira nem is vàgyom izgalmas életre inkàbb csak egy tàrsra akivel elvagyunk. Nem mondom mennék külföldre ,nyaralni stb.. de nem vagyok az a minden héten eljàrós. 29/f2023. jún. 16. 20:43
11/17 A kérdező kommentje:
Nekem bejönne ha magánakvaló erősen intro csajjal tudnék összeismerkedni. Csak mivel valószző is hasonló életmódot él magyon kicsi az esély hogy találkozunk
2023. jún. 17. 07:06
12/17 anonim válasza:
Én ugyanilyen vagyok nőben, és kb egyedül fogok meghalni, mert a hozzád hasonló intro férfiaknak is csak az instapozitiv, max 25 éves nőci kell...
2023. jún. 18. 00:26
13/17 anonim válasza:
#12 hidd el ha nő vagy, legyél bármilyen, mindig lesz egy rakat férfi akinek kelleni fogsz.
2023. jún. 18. 00:35
14/17 anonim válasza:
#12 Igen, ez sajnos így van, én is ugyanezt tapasztalom.
2023. jún. 18. 00:45
15/17 anonim válasza:
13
Ez nem.igaz! Ha alapul veszünk egy szép, meg egy ronda nőt, a két elétút, a létezés teljesen más dimenziója!
2023. jún. 18. 00:49
16/17 anonim válasza:
Rosszul tudjátok! Ha fel mentek egy társkereső oldalra, vagy bárhová, egyből lesz vagy 50 férfi aki érdeklődik utánatok. A fiúknak még mindig nehezebb dolguk van mint nektek.
2023. jún. 18. 11:06
17/17 A kérdező kommentje:
Ja a csajoknak az a nehézség igazàból hogy megàlapìtsàk hkgy ki az aki csak megreszelni akarja őket és ki az aki komolyan gondolja. Ha szexet akarnak akkor meg 100%-osan lesz jelentkező mindig
2023. jún. 18. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!