Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Létezik olyan nő aki elfogad...

Létezik olyan nő aki elfogad emgem olyannak amilyen vagyok?

Figyelt kérdés
Vagy nekem kell megvàltozni mindenképpen? Introvertàlt vagyok, nincs izgalmas életem,és annyira nem is vàgyom izgalmas életre inkàbb csak egy tàrsra akivel elvagyunk. Nem mondom mennék külföldre ,nyaralni stb.. de nem vagyok az a minden héten eljàrós. 29/f
2023. jún. 16. 20:43
1 2
 1/17 anonim válasza:
Ha nem fogadnak el a nők, akkor az nem emiatt van. Valahol máshol kell keresned magadban a hibát.
2023. jún. 16. 21:26
 2/17 anonim válasza:

Bizony sok nő kiegyensúlyozott, harmonikus, tartalmas kapcsolatra vágyik.

Hagyd a sztereotipiákat. Nem minden nő vágyálma az örökös utazás, drága nyaralás.

Viszont tartalmassá lehet tenni a kapcsolatot kulturális programokkal, kirándulással a hegyekben, társasággal.

Ne probálj változtatni magadon, nem is tudsz. Légy önmagad.

2023. jún. 16. 21:29
 3/17 anonim válasza:
Az unalmas, szürke, ingerszegény egymás mellett élés a kapcsolat halála. Lásd, mint a 2#-es válaszoló.
2023. jún. 16. 21:30
 4/17 A kérdező kommentje:
Jó de egyedül nem fogok programokra jàrni meg a hegyekbe csak hogy mutassam hogy milyen kiegyensúlyozott vagyok
2023. jún. 16. 21:37
 5/17 A kérdező kommentje:
#1 Lehet pszichopata vagyok
2023. jún. 16. 21:43
 6/17 anonim válasza:
Én mindíg ugyanabba a pocsolyába léptem, mert nem tudok változni, így feladtam. Valószínűleg nálad sem az a probléma, hogy intro vagy. Én is valami hasonlóra vágyom, vágytam, mint te. Nem sikerült. Mára elvitt az ital......
2023. jún. 16. 22:15
 7/17 A kérdező kommentje:
#6 Engem max a zsìros ételek meg a mozgásszegény életmód vihet majd el idővel..Màs kàros szenvedélyem nincs a kajáláson kívül
2023. jún. 16. 22:19
 8/17 anonim válasza:
hát, ha nem ismerkedsz, akkor nem jutsz el oda, hogy elfogadjon bárki.
2023. jún. 16. 22:32
 9/17 anonim válasza:
Képzeljétek el ezt fordított esetben. Egy férfi el fogadna egy ilyen nőt?
2023. jún. 16. 23:02
 10/17 anonim válasza:
Van, csak meg kell keresni ill. meg kell találni. Magyarán, tenni is kell valamit a siker érdekében.
2023. jún. 16. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!