Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Megéri elmagyaràzni egy...

Megéri elmagyaràzni egy embernek ezeket a dolgokat, vagy inkább hagyjam?

Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy fiúval, társkeresőről. Már az első randi előtt is elèg erőszakos volt, azonnal akart találkozni, kérdezte, hogy másnap miért nem jó nekem, csak nem randim lesz. Természetesen, ehhez semmi köze. Màr a levelezés közben feltűnt, hogy frusztrált picit az ismerkedèsben, rossz tapasztalatai lehettek, àtejtethettèk, gondolom. Aztán taliztunk, alapból szimpi volt, bàr nem minden, valahogy más dolgokban is làtszott, hogy kicsit gyerkes mrg. Csók volt köztünk, meg egy kicsi petting, itt is, elég rámenős volt.Tudta, mert megmondtam neki, hogy nem vagyok még túl teljesen valakin. Aztàn írt, a tali utàn, fűzögetett, mèg újra találkoztam is volna vele, de ott is, elkezdett önérzeteskedni, hogy ő nem fog utánam futni, de azért tovább nyomult. Ezzel elvágta magát nálam.Megmondtam neki, hogy hagyjuk. Aztán megint megkeresett, persze én is hülye voltam, hogy válaszoltam neki. Megint el akart hívni. Valami tetszett benne, ezért igent mondtam. Màr le is fixáltuk a napot, erre elkezdte megint, hogy előbb miért nem jó nekem, és különben is, miért nem nézem meg sűrűbben a telefonomat, miért nem válaszolok. Írtam neki, hogy nem szeretem, ha szàmonkèrnek. Meglett beszélve egy nap, de hagyhatjuk is a dolgot. Erre azt válaszolta, hogy nem vagyok komplett. Nyilvánvaló, hogy eszem ágában sincs vele folytatni az ismerkedés, nincs szükségem egy ilyen alakra. Inkàbb sajnàlom őt, mert biztosan rossz tapasztalatai lehettek lányokkal, azt hihette, hogy àt akarom őt verni, és màrbértem, hogy miért mondta, hogy másik lány letiltotta őt, ott is erőszakossà vált, gondolom. Gondoltam, hogy nem is reagálok rá, de hátha megértenè, hogy esetleg mit szokott elcseszni át ismerkedèseiben, illetve hogy biztosan itt mit cseszett el.
2023. jún. 8. 20:57
1 2
 1/15 anonim válasza:

Nézd, nyilvánvalóan erőszakos, de mégis sikerült a pettingig eljutnia. Aztán sokadik bunkósága után is rendelkezésére álltál. Akkor miért gondolná, hogy valamit rosszul csinált?

Egyszerűen csak ne kövesd el ugyanazokat a hibákat, amiket korábban.

2023. jún. 8. 21:08
 2/15 A kérdező kommentje:

Ez is igaz.. Nem akarom magamat védeni, de kicsit ki voltam bukva a másik sràc miatt, és erőszakos volt annàl a dolognàl is, de igen, azt sem kellett volna hagynom.

Nem gondolnám, hogy abból a szempontból megèrdemelne bármiféle magyarázatot is, hogy elkezdett sértegetni, de az is rossz (tapasztalatból tudom) ha az embert magyarázat nélkül hagyják.

2023. jún. 8. 21:13
 3/15 A kérdező kommentje:
"Rendelkezésére álltam" ez igaz, de úgy akarta ezt a talit is, hogy újra megmondtam neki, hogy még mindig nem vagyok túl a srácon. Kérdeztem, hogy ez így nem gond-e, azt mondta, nem.
2023. jún. 8. 21:15
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, egyèbkènt.
2023. jún. 8. 21:15
 5/15 anonim válasza:
Nem vagy túl a srácon.De azért már más palival csókolózol meg pettingelsz. 😂😂 Kicsit se vagy szánalmas, ja de.
2023. jún. 8. 21:23
 6/15 anonim válasza:

Ha van rá időd, kedved, elmondhatod neki, mi volt a gondod vele. Sokszor pont ez hiányzik.

Hány évesek vagytok?

2023. jún. 8. 21:31
 7/15 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van, és bocsánatot kértem tőle, hogy èn sem voltam fair vele szemben.
2023. jún. 8. 21:39
 8/15 anonim válasza:

"de az is rossz (tapasztalatból tudom) ha az embert magyarázat nélkül hagyják"

. Zárd rövidre: "Bocs, de nekem nem fér bele ez az erőszakos hozzáállás. Lehet, hogy korábban úgy tűnit, lehet valami, de átértékeltem a dolgokat."

2023. jún. 8. 21:58
 9/15 A kérdező kommentje:
Igen, ez is jó, köszi. Vègül is ezt írtam, csak kicsit rövidebben.
2023. jún. 8. 22:04
 10/15 A kérdező kommentje:
*vagyis kicsit hosszabban, bocsi:D*
2023. jún. 8. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!