Megéri elmagyaràzni egy embernek ezeket a dolgokat, vagy inkább hagyjam?
Nézd, nyilvánvalóan erőszakos, de mégis sikerült a pettingig eljutnia. Aztán sokadik bunkósága után is rendelkezésére álltál. Akkor miért gondolná, hogy valamit rosszul csinált?
Egyszerűen csak ne kövesd el ugyanazokat a hibákat, amiket korábban.
Ez is igaz.. Nem akarom magamat védeni, de kicsit ki voltam bukva a másik sràc miatt, és erőszakos volt annàl a dolognàl is, de igen, azt sem kellett volna hagynom.
Nem gondolnám, hogy abból a szempontból megèrdemelne bármiféle magyarázatot is, hogy elkezdett sértegetni, de az is rossz (tapasztalatból tudom) ha az embert magyarázat nélkül hagyják.
Ha van rá időd, kedved, elmondhatod neki, mi volt a gondod vele. Sokszor pont ez hiányzik.
Hány évesek vagytok?
"de az is rossz (tapasztalatból tudom) ha az embert magyarázat nélkül hagyják"
. Zárd rövidre: "Bocs, de nekem nem fér bele ez az erőszakos hozzáállás. Lehet, hogy korábban úgy tűnit, lehet valami, de átértékeltem a dolgokat."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!