Az unmatchalèsnek mi értelme, főleg, amikor màr kavartatok előtte? Sèrtődős lehet ilyenkor az illető, vagy miért csinàlja?
Figyelt kérdés
Vagy gondolom, abban nem làtni ilyenkor különbséget, hogy törölte-e magàt, vagy csak unmatchalt(?)
Az igaz, hogy èn dobtam őt, de csak azért, mert seggfej módjára viselkedett. Egyszer valami olyasmit mondott, ő nem "tartogatja" a match partnereit.
Amikor először találkoztunk, ès mèg gondolkodtam a dolgon, azt mondta, hogy mèg egy hetet várt volna, aztàn töröl. Majdnem fèl èvig tartott a dolog, fura ez nekem, hogy miért kellett ezt..
2023. jún. 5. 15:48
1/4 anonim válasza:
Ezt megpróbálhatnád leírni úgy is, hogy ne csak a hat évesek értsék.
2023. jún. 5. 16:41
2/4 A kérdező kommentje:
Bocsi, de mit nem lehet ezen érteni?
2023. jún. 5. 16:57
3/4 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam, hogy tinderről van szó, ott vàlt velem szét, mmint törölt (gondolom).
2023. jún. 5. 17:01
4/4 anonim válasza:
Na akkor legközelebb fogalmazd meg normálisan a kérdésed minden részletet írj bele.
2023. jún. 5. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!