Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Tényleg ennyire reménytelen a...

Tényleg ennyire reménytelen a párkeresés 30 felett vagy csak én vagyok ennyire béna?

Figyelt kérdés

33/N vagyok, volt egy 8 èves kapcsolatom, a párom megcsalt, így szétmentünk.

Online kezdtem el ismerkedni, viszont lesújtóak a tapasztalataim. A legtöbb esetben ideig-óráig megy a chatelés, de sokszor a pasi miatt nem jutunk el még egy találkozóig se, mert a) nem ér rá, b) igazából ő csak úgy elvan magának. Ha mégis összejön valami találkozó - eddig 3 - azok is inkább no comment.

1) az egyik pasi már az első randin taperolni akart és folyton a munkahelyem/fizetésem felől érdeklődött. Amikor megmondtam neki, hogy nem szeretnék többet találkozni vele, besértődött és lehordott mindennek.

2) A srác szimpinek tűnt, egészen addig, amíg nem találkoztunk személyesen. Sokkal idősebbnek nézett ki a koránál, nem volt normálisan felöltözve (értsd: 2 számmal nagyobb cipő, gyűrött ruha,-stb). Ezek mellett legalább még unalmas is volt számomra :(

3. A találkozó során többször kijelenti, hogy tulajdonképpen ő jól elvan egyedül, de olyan pozícióban dolgozik, ahol presztizskérdés, hogy legyen párja/családja. Ebből se lett több.

Jelenleg beszélgetek egy sráccal, viszont kezdem megunni, hogy ritkán ír/reagál. Elmondása szerint ő nagyon elfoglalt, csak tudnám, amikor minek van fent valaki így társkeresőn...

Félreértés ne essék, nincsenek nagy elvárásaim, de nagyon el vagyok keseredve és fogalmam sincs, hogy mit rontok el vagy hogyan kellene ismerkednem :(

2023. jún. 3. 15:46
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
12# teljesen jól írt mindent. Maximálisan egyetértek vele.
2023. jún. 5. 10:27
 22/28 anonim válasza:

Elsőre mi nem volt világos?

Nem jobb egyedül?

2023. jún. 5. 10:49
 23/28 anonim válasza:

A hármasért nagy kár, családot akart pedig! Ezt ki is mondta. Jó pozícióban van, vélhetöen képzett, jól is keres, egy ideális fickót pattintottál le.

Vedd fel vele újra a kapcsolatot, és próbálj bevágódni nála.

Ha jól elvan magában is, az a legtöbb. Nem fog nyaggatni, ha pihenni akarsz, magának megold mindent, fözést, mosást.

2023. júl. 12. 20:38
 24/28 anonim válasza:
Na meg nem is kapcsolatfüggö a hármas! Valószínüleg nem is csalt volna meg, mint az exed. Pont mert ö egyedül is jól elvan, magában. Nem lehet egy nagy társasági ember, de ez csak pozitívum. Nem tud így annyira csajozni, hódítani, de nincs is rá igénye, ettöl jobb pasi nem is kell. Nála próbálkozz még, ígéretesnek tünik. Önállónak.
2023. júl. 12. 20:46
 25/28 anonim válasza:
*Ha jól elvan magában is, az a legJOBB.
2023. júl. 12. 20:47
 26/28 gago77 válasza:

Nem jól választotok Szívem, aztán jön a koppanás mikor személyes találkozóra kerül a sor. Nekem az a személyes tapasztalatom, hogy a kedves hölgyek legfeljebb egyszer-kétszer írnak vissza, aztán eltűnnek. Mindezt az után persze, hogy már 'match' van köztünk. Elég jóképű hapsi vagyok, 180 cm magas és szerintem elég normális is vagyok, de hiába. Van egy jó barátom, aki 185 magas, 6 évvel fiatalabb mint én és még jobb képű mint én és ő is ugyanezeket mondta. Végül nagynehezen talált magának barátnőt, egy 38 éves, helyes, de semmi extra nő képében. Olyat amilyenre én gondoltam magamnak. Neki jobb nője volt, és jobbat is érdemelne. Csak az a bibi hogy én 4agyok, ő meg 40.

A nők általános problémája hogy a 10-es skálán 5-ös nő is minimum 8-as, 9-es pasit akar. A 7-es nő már nem adja 9 alá. így aztán bedőlnek a sok kamusnak az internteten

2023. aug. 19. 08:39
 27/28 Barnabas333 válasza:
26os teljesen igazad van, de szerintem még a 2-3as nők is 8-9es pasit akarnak. És inkább élnek egyedül, meg kutyával mint egy átlagos férfival boldogok legyenek. Nekem már úgyis mindegy, a fiam meg már 10évesen nem akar a nőktől semmit. Csak valaki meg írta itt, hogy az vigasztaljon minket férfiakat, hogy majd sok nő is magányosan öregszik meg. De ez sovány vigasz, így mindenki boldogtalan marad.
2023. aug. 19. 09:40
 28/28 anonim válasza:
Nincs értelme a külsöt alapján pontozgatni, mert egy jó pasi, aki beleesik a 8-9-es kategóriába lehet, hogy hazudozó, lusta, pökhendi, önzö. Tehát csak a külseje, esetleges vagyona, tanultsága stb. alapján számít jó pasi, de ha megismered, már nem az. Tehát a külsöségek, amiket látsz vagy olyasmi, ami nem külsöség, de mégis nyilvánvaló azonnal a másik számára, pl. milyen beosztásban dolgozik, ezáltal a képzettsége, keresete, félrevezetöek lehetnek. Hogy hogy viselkedik egy kapcsolatban a párjával, a saját és párja családtagjaival, az mind elsöre nem látható, csak késöbb derül ki. Ezért lehetnek a látszólag jó pasik egyedül, mert van olyan dolog bennük, ami a nöknek nem tetszik. Így a 9 pontos pasi rögtön 1-2-es lesz.
2023. aug. 19. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!