Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Tényleg ennyire reménytelen a...

Tényleg ennyire reménytelen a párkeresés 30 felett vagy csak én vagyok ennyire béna?

Figyelt kérdés

33/N vagyok, volt egy 8 èves kapcsolatom, a párom megcsalt, így szétmentünk.

Online kezdtem el ismerkedni, viszont lesújtóak a tapasztalataim. A legtöbb esetben ideig-óráig megy a chatelés, de sokszor a pasi miatt nem jutunk el még egy találkozóig se, mert a) nem ér rá, b) igazából ő csak úgy elvan magának. Ha mégis összejön valami találkozó - eddig 3 - azok is inkább no comment.

1) az egyik pasi már az első randin taperolni akart és folyton a munkahelyem/fizetésem felől érdeklődött. Amikor megmondtam neki, hogy nem szeretnék többet találkozni vele, besértődött és lehordott mindennek.

2) A srác szimpinek tűnt, egészen addig, amíg nem találkoztunk személyesen. Sokkal idősebbnek nézett ki a koránál, nem volt normálisan felöltözve (értsd: 2 számmal nagyobb cipő, gyűrött ruha,-stb). Ezek mellett legalább még unalmas is volt számomra :(

3. A találkozó során többször kijelenti, hogy tulajdonképpen ő jól elvan egyedül, de olyan pozícióban dolgozik, ahol presztizskérdés, hogy legyen párja/családja. Ebből se lett több.

Jelenleg beszélgetek egy sráccal, viszont kezdem megunni, hogy ritkán ír/reagál. Elmondása szerint ő nagyon elfoglalt, csak tudnám, amikor minek van fent valaki így társkeresőn...

Félreértés ne essék, nincsenek nagy elvárásaim, de nagyon el vagyok keseredve és fogalmam sincs, hogy mit rontok el vagy hogyan kellene ismerkednem :(

2023. jún. 3. 15:46
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
"2 számmal nagyobb volt a cipője" , ezen jót röhögtem (kínomban)... ezt honnan jött elő vagy hogy állapítottad meg? Már ebből megmondom, hogy tuti veled van a baj és csak magadban keresd a hibát egy macskás öregasszony leszel.
2023. jún. 3. 18:02
 12/28 anonim válasza:

Én 23 évesen tudom ezt mondani, hogy túl sok az álszent, hazug ember a neten, valóságban meg amúgy egy zsidó. XD

Sokan azt hiszik hazugsággal bármit elér, aztán a valóságban meg el van neki nézve, ha jön a találkozó. ( volt ilyen esetem.)

Szóval, manapság ismerkedéshez oltári mázli kell már húsz év fölött, de lehet hogy már 18 év fölött is hogy olyat találj, aki őszinte és úgy fogad el, ahogy vagy, és önmagát sem kamuzza be, csakhogy legyen valakije. Szánalom...

23/L

2023. jún. 3. 18:25
 13/28 anonim válasza:
Sajnos de,nagy elvárásaid vannak,a szövegedből meg süt,hogy lenézed a férfiakat.
2023. jún. 3. 20:12
 14/28 anonim válasza:
Tudom annyira nem ideillik de 20 éves srácként is érdekes a dolog számomra. Én még odáig se tudtam eljutni hogy találkozzak valakivel. Vagy vissza se irnak, ha meg igen akkor beindul egy tök jó beszélgetés meg minden, aztán meg egyik pillanatról a másikra felszívódik és többet nem írnak😆
2023. jún. 3. 21:39
 15/28 anonim válasza:
Egy 50-es pesti férfi esetleg?
2023. jún. 3. 23:03
 16/28 anonim válasza:
Chatelés helyett leveleket váltsatok a számotokra fontos témákról. Így elkerülöd a chates unatkozókat és olyan férfiakkal fogsz találkozni, akik esélyesebbek, hogy ideálisak lehetnek. Felületes ismerkedést követő random találkozónál persze, hogy az általad írt az eredmény.
2023. jún. 4. 00:54
 17/28 Barnabas333 válasza:
Mi férfiak millió ilyen posztot és történetet írhartnánk ki ide. Ha egy nő irja az már nagy gond. Rám nem kell írnod, mert 45vagyok és én vagyok itt a férfiak fekete báránya...
2023. jún. 4. 07:11
 18/28 anonim válasza:
Felső korhatár?
2023. jún. 4. 11:54
 19/28 anonim válasza:
El nem hiszem, hogy ennyi pussyboy van az oldalon. Tinderen ilyen 70% férfi, és pont egy nő ne tudna ilyen helyen ismerkedni, ahol mindenki őt akarja??
2023. jún. 4. 21:00
 20/28 anonim válasza:
Ez a 33/N valami femcel lehet.
2023. jún. 5. 02:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!