Nudista/nudizmust elfogadó lánnyal hol tudnék megismerkedni?26/f
A múltban több negatív élmény is ért. A másik fél nem fogadta el, hogy kedvelem a nudizmust, így nem is lett kapcsolat.
Léteznek Facebook csoportok, de őszintén szólva se időm se energiám nincs, hogy a sok száz vagy ezer tagot átnézzem és a szimpatikus lányt felkeressem. Van jobb elfoglaltságom is, mint a Facebook-ot pörgetni egész nap.
Így hát ebben tapasztaltaktól érdeklődöm hogyan sikerül? Hol ismerkedtetek? Normál társkeresőn vagyok most jelen.
Illetve itt van-e olyan lány, aki ismerkedne egy hozzám hasonló sráccal??
12!! ha férfi mond vmit nőre szexista és elítélendő, ha a nő szidja a férfiakat mindet, akkor az szerinted teljesen rendbe van ugye!
(feminista nálad ezt jelenti, hogy lehet kibeszélni a férfiakat)
Én viszont sajnálom leendő férjed, mert tuti papucs lesz belőle vagy már az...
A 12-es terjeszti az igét, hogy a nők fogjanak össze a férfiak ellen?
Mi lenne veletek férfiak nélkül? Visszasírnád a régi időt...
Férfiak nélkül nem tudom ki fig fizetni majd a vacsoránál a 12 es nek egy másik nő???
és majd amikor elmegy shoppingolni akkor majd egy plázacica fogja kifizetni?
Kíváncsi lennék arra, mikor egy feminista nő műfütyivel akar kifizetni egy shoppingolást:-)
Vagy egy műfütyinek mondja, hogy segítsen cipelni a bőröndöket:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!