Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Nudista/nudizmust elfogadó...

Nudista/nudizmust elfogadó lánnyal hol tudnék megismerkedni?26/f

Figyelt kérdés

A múltban több negatív élmény is ért. A másik fél nem fogadta el, hogy kedvelem a nudizmust, így nem is lett kapcsolat.

Léteznek Facebook csoportok, de őszintén szólva se időm se energiám nincs, hogy a sok száz vagy ezer tagot átnézzem és a szimpatikus lányt felkeressem. Van jobb elfoglaltságom is, mint a Facebook-ot pörgetni egész nap.

Így hát ebben tapasztaltaktól érdeklődöm hogyan sikerül? Hol ismerkedtetek? Normál társkeresőn vagyok most jelen.

Illetve itt van-e olyan lány, aki ismerkedne egy hozzám hasonló sráccal??

2023. máj. 30. 22:59
1 2
 11/20 anonim válasza:
9! Simán. Egy nő is képes ezekre :)
2023. jún. 8. 10:39
 12/20 anonim válasza:
10! Én nőként nehéz fizikai munkát is végzek, na és? A 9-es válaszolóval együtt mindketten szexisták vagytok. Remélem sose lesz barátnőtök, feleségetek. Szerencsére a mai világban a feminizmus egyre népszerűbb és a nők rájönnek, hogy nincs szükségük ilyen férfiakra.
2023. jún. 8. 10:41
 13/20 anonim válasza:
Mi azzal a gond, ha másban vagyunk jók? Én jól vezetek, nagy terhet bírok, jó a műszaki érzékem. A feleségem meg (sok más képesség mellet) jól főz. Főzzek én is? Na, abból nem lakik jól a család ;-)
2023. jún. 8. 19:16
 14/20 anonim válasza:

12!! ha férfi mond vmit nőre szexista és elítélendő, ha a nő szidja a férfiakat mindet, akkor az szerinted teljesen rendbe van ugye!

(feminista nálad ezt jelenti, hogy lehet kibeszélni a férfiakat)

Én viszont sajnálom leendő férjed, mert tuti papucs lesz belőle vagy már az...

2023. jún. 9. 14:28
 15/20 anonim válasza:
12!! nehéz fizikai munka nálad mit jelent? mosogatás? :-)
2023. jún. 9. 16:58
 16/20 anonim válasza:

A 12-es terjeszti az igét, hogy a nők fogjanak össze a férfiak ellen?

Mi lenne veletek férfiak nélkül? Visszasírnád a régi időt...

2023. jún. 9. 17:01
 17/20 anonim válasza:

Férfiak nélkül nem tudom ki fig fizetni majd a vacsoránál a 12 es nek egy másik nő???

és majd amikor elmegy shoppingolni akkor majd egy plázacica fogja kifizetni?

2023. jún. 11. 10:29
 18/20 anonim válasza:
#12 a feministák járnak a nudista strandra? Te jársz oda? Istenuccse főzök neked egy vacsit, ha kijössz velem a nudira :-D
2023. jún. 11. 12:05
 19/20 anonim válasza:
#12 gondolom az éjjeliszekrényed tele van vibrátorral..
2023. jún. 11. 15:08
 20/20 anonim válasza:

Kíváncsi lennék arra, mikor egy feminista nő műfütyivel akar kifizetni egy shoppingolást:-)

Vagy egy műfütyinek mondja, hogy segítsen cipelni a bőröndöket:-)

2023. jún. 12. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!