Nudista/nudizmust elfogadó lánnyal hol tudnék megismerkedni?26/f
A múltban több negatív élmény is ért. A másik fél nem fogadta el, hogy kedvelem a nudizmust, így nem is lett kapcsolat.
Léteznek Facebook csoportok, de őszintén szólva se időm se energiám nincs, hogy a sok száz vagy ezer tagot átnézzem és a szimpatikus lányt felkeressem. Van jobb elfoglaltságom is, mint a Facebook-ot pörgetni egész nap.
Így hát ebben tapasztaltaktól érdeklődöm hogyan sikerül? Hol ismerkedtetek? Normál társkeresőn vagyok most jelen.
Illetve itt van-e olyan lány, aki ismerkedne egy hozzám hasonló sráccal??
Talán nem is a nudizmust kedveled elsősorban, hanem a PERVERZ(!) vágyak tovább gerjesztését, kiélését?
Ha ilyen kívánságod lenne, akkor viszonylag korlátozott mértékben megélheted - de előbb-utóbb akár súlyos bűntudat is gyötörhet majd évek múlva.
Két férfi ismerősömről tudom, hogy a harmincas éveik közepén kezdtek észhez térni, hogy mennyire üres az életük megfelelő társ nélkül.
Ezek közül az egyik már tartós házasságban él évtizedek óta. Idén nyár végén lesz 76 éves.
Egy másikhoz nekem lett szerencsém. Egyáltalán nem sikerültek a kapcsolatai - elmondása szerint én vagyok a legjobb, akit megismert eddig.
Mármint nem a perverziók megélésével kapcsolatban. Hanem rámutatok arra, hogy ez az út nem fog megint sehova sem vezetni hosszabb távon...
Ősz elején lesz 67 éves. Óriási nagy a libidója hozzám képest. (Nagyon régóta nem volt párkapcsolata.) Több, mint húsz éve!
9-es jól megmodta:-)
Egyébként igaza van, a nehéz fizikai munkát is kipróbálhatná egyszer egy nő...
Utána mondja, hogy a nőknek mi a dolga!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!