Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ezen az oldalon hogyan találta...

Ezen az oldalon hogyan találtak vannak szép lányok?

Figyelt kérdés

2023. máj. 28. 18:49
1 2 3 4 5
 41/45 anonim válasza:
#39 itt az oldalon rengeteg ember van, nyilván vannak köztük szépek, helyesek. De most azokról van szó, akikben van ismerkedési hajlandóság a gyakori közösségén belül. Szerinted ki ismerkedik itt a trollok meg lecsúszott mentális betegek között? 😃 Én sem azért vagyok itt, mert kiegyensúlyozott idegrendszerrel és emberfeletti szépséggel rendelkezem. 😊
2023. máj. 29. 15:03
 42/45 A kérdező kommentje:

"szempontjából nem releváns, hogy nem tudom, étkezés kategóriába írt egy szép lány :)"

Felesleges a "nem tudom" a mondatban, csak hogy értelmes legyen, most vettem észre.

2023. máj. 29. 15:10
 43/45 anonim válasza:
#39 vagyok. Azt megkérdezhetem ez esetben, hogy miért itt keresel párt? Már nyilván tudom, hogy a Tinder lecsúszott és katasztrófa. De pl. a facebook társkereső szerintem viszonylag normális és ott legalább látod kivel beszélsz. :)
2023. máj. 29. 15:58
 44/45 A kérdező kommentje:

Hát már nem keresek itt, mostmár csak kiírtam ezt a kérdést, mert ki kívánkozott.

De hogy miért kerestem itt, arra az a válasz, hogy mert elhittem a sok

"Itt nagyon sok szép lány van"

"Nekem már 6 barátnőm volt erről az oldalról" kamukat. Az én tapasztalatom nagyon nem igazolja hogy ennyi szép lány lenne itt, 10ből nagyon max 1 volt az, aki átlagos volt

2023. máj. 29. 16:05
 45/45 anonim válasza:
Gyerekkoromban sokat gyakoriztam, azóta felnőttem és elég szép leányzóvá cseperedtem. Néha-néha feljárok szétnézni, hogy milyen a színvonal. Vannak szép lányok, csak nem itt fognak pasit keresni. Az itteni pasik többsége 10/1-esek.
2023. jún. 5. 19:42
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!