Ezen az oldalon hogyan találtak vannak szép lányok?
Nem modell lányokra vártam én sem, de akikkel itt találkoztam, azok kb 98%ban kifejezetten olyanok voltak akikről szó van a kérdésben...
Ezt meg hadd lehessen már leírni...
Persze aztán meg jönnek az állítólagos szőke hercegek, meg 10/10 leányzók háborogni hogy ők nagyon szexik... (Azért azt nem értem akkor hogy lyukadtak ki a gyakorira de mindegy :D)
Meg hadd kezdeljem fenntartásokkal a "volt innen 5, meg 8 barátnőm, és mindegyik fullos volt" sztorikat :D
Tanuljál már meg olvasni, mielőtt oltogatni próbálsz.....
33as kommentben leírtam hogy nem olyat keresek...
Gondolom azzal a mogyorónyi agyaddal nem sikerült értelmezned elsőre, de hátha másodjára felfogod, én bízok benned! :))
De mint mondtam, kifejezetten azokra vonatkozott a kérdés akik ebbe a kategóriába jönnek.
Igen, elképzelhető hogy az összes gyakori felhasználó között vannak szép lányok, de ha mint te is mondtad, nem az ismerkedés kategóriába jönnek, akkor a kérdés szempontjából nem releváns, hogy nem tudom, étkezés kategóriába írt egy szép lány :)
Én se vagyok Brad Pitt, de ronda sem, viszont én se látok sok esélyt arra, hogy akivel itt elkezdek beszélgetni, az ki is néz valahogy :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!