Miért van tele a Badoo gyerekkel rendelkező (fiatal, idősebb) nőkkel?
11 Vagy a gyakori :D
9 Qmúgy ezt így nem lehet megmondani. Ha rosszul választ, oké. Te gondolom egyedül vagy már 5-10 éve, de sajnos a férfiak nem úgy jönnek össze a feleségeikkek, hogy na majd ekkor meg akkor megcsalom. Ez nagyon rossz felfogás. És ha téged választottak volna, akkor mivel lenne előrébb? Lehet 3 év múlva szétmennétek vagy 10 év múlva, mert elmúlik a szerelem, nem tudtok egymással élni stb. Ki tudja így megmondani?
Kedves 8as..képzeld van olyan élethelyzet ahol teljesen más a képlet.
Én személy szerint itt vagyok a 30as évem derekán és normális családcentrikus pasival nem sikerült megismerkednem. Így egyedül fogok gyereket bevállalni. Még mindig jobb mint keresgélni hónapokig, évekig míg leketyeg a biológiai óra. Társat meg lehet utána is találni. De ha sokáig vàr az ember lánya arra hogy olyan pasit találjon aki szeretne gyereket valamikor kifut az időből.
14-es, vállald!
Az a helyzet, hogy én szeretnék ismerkedni, de a tinder-en szinte nulla az esélyem. A badoo meg tele van gyermekes anyukákkal. Én meg a saját gyerekem szeretném felnevelni, és nem másét. És hiába írom, hogy normális családcentrikus vagyok, a sok csalódott nő már egy pasinak sem hisz. Pedig a háttér, a biztonság megvan.
Nekem írhatnak nyugodtan gyermekes anyukák…
Nekem is van gyerek…
40F
Mert van aki szívesen ismerkedik gyerektől függetlenül. Nekem például nincsen 39 évesen, ezért egyáltalán nem zavar.
Amúgy meg azért mert gyerekük van és nem úgy alakult a házasságuk ahogy szerették volna, szerinted nekik nem jár a boldogság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!