Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mi a véleményetek a Badoo-ról?

Mi a véleményetek a Badoo-ról?

Figyelt kérdés
Szeretnék normális társkeresőt találni, a Tinder nem igazán jött be, tele van kamuval. Ismertek ilyen oldalakat mint a Badoo például? Mi a véleményetek a Badoo-ról?

2023. ápr. 25. 18:37
1 2
 1/20 anonim válasza:
Én egyszer voltam fent a Badoo-n, de ott szinte lehetetlen párba állni a másikkal. A Tinder azért annyiból jobb, hogy ott az algoritmus egyből feldobja neked, hogy ki húzott jobbra, Badoo-n erre esélyed sincsen, ráadásul ott az adott profil is sokkal jobban el van homályosítva, kvázi be sem tudod azonosítani, hogy ki is lehet az illető. Fizetni meg nyilván nem fogok, mert annyit messze nem ér az egész.
2023. ápr. 25. 18:42
 2/20 anonim válasza:
Ugyanolyan kamu mint a többi. Match volt jó pàr ebből 1 ismétlem EGY , személyes találkozàs valósult meg kb 2 év alatt..ìgy gondolhatod mennyire hatékony. És jópàrszor prémiumos is voltam
2023. ápr. 25. 19:04
 3/20 Gymnospermatophyta válasza:

1:

Szerintem belehet azonosítani mindkét platformon. Badoo-n pl. PC-n és nem telefonon egészen biztosan. Sőt, ott nekem jobban előbbre dobja azt (szinte mindig az van felül) aki jobbra húzott, míg Tinderen - bár ott is előfordul, de valamiért - kevésbé áll rá.

2023. ápr. 25. 19:09
 4/20 anonim válasza:
Egyáltalán használja azt valaki? Fent voltam párszor rajta de senkivel nem tudtam beszélni.
2023. ápr. 25. 19:22
 5/20 anonim válasza:
Én nagyon régen jártam a Badoo-n, azóta gondolom sokat változott. (kb 10 éve) Férfiként, és nem előfizetőként már akkor is nehéz volt érvényesülni, de legalább találtam 1 valakit akivel nagyon sokáig tartottam a kapcsolatot. De párkapcsolat nem lett belőle sajnos.
2023. ápr. 25. 19:58
 6/20 anonim válasza:
Badoon nagyon nyomik vannak sajnos. Nekem a facebook társkereső jött be
2023. ápr. 25. 20:03
 7/20 anonim válasza:

Badoo a legjobb hely, ha átlagos srác vagy. Van rajta 3 napnyi ingyenes prémium amit akkor ad, ha törölni szeretnéd a fiókodot. Utána három napig mindenkit jobbra kell húzni, lesz 100+ match gyorsan, abból 10 normálisnak tűnő hölgy és legalábbal egyel bizzosan tudsz majd beszélgetni.

Ezután pedig törölni kell a fiókod és előről kezdeni:D

Aláírom, hogy tinderen a legerősebb a felhozatal, de pont ez is a baj, pláne ha budapest környékén lakik valaki. Srácként legalább 10/7-nek kell lenned és normális képek kellenek (meg nem csak kettő darab), hogy lehessen rendesen csajozni. Persze ha valakinek jó heti pár matched szerezni és néha napokig senkivel sem beszélni, akkor jó a tinder is, de badoo sokkal izgalmasabb szerintem.

2023. ápr. 25. 20:46
 8/20 anonim válasza:
Nem tudom de ezeken az oldalakon elég lepusztult nők vannak fent. Láncdohányos, szétsminkelt, aluliskolázott, vagy épp a sokadik hapsit fogyasztó nőszemély. Egy normális férfi szerintem nem ilyen felhozatalból szeretne válogatni.
2023. ápr. 25. 21:21
 9/20 Gymnospermatophyta válasza:
8: Egyetértek, sok az ilyen. Tinder véleményem szerint jobb ebből a szempontból, ott is akad nyilván, de az arányok érezhetően jobbak.
2023. ápr. 25. 21:58
 10/20 anonim válasza:
#9 luxusprostik ingyen..ha szerencséd van
2023. ápr. 25. 22:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!