Mi a véleményetek a Badoo-ról?
Figyelt kérdés
Szeretnék normális társkeresőt találni, a Tinder nem igazán jött be, tele van kamuval. Ismertek ilyen oldalakat mint a Badoo például? Mi a véleményetek a Badoo-ról?2023. ápr. 25. 18:37
11/20 Gymnospermatophyta válasza:
10: Kinek mi a luxus. Illetve az, hogy valaki él egy-egy alkalmival (technikailag mindegy, hogy azt Tinderen vagy egy buliban stb. teszi) azt még nem nevezném prostinak (paradoxon is, elvégre mint írod ingyen van).
Másrészt közel sem mindenki azért van ott.
2023. ápr. 25. 23:24
12/20 anonim válasza:
Nekem nincs jo tapasztalatom.
Fizetni kell, hogy minel tobb embernel mutasson teged. Telebasszak fizetos hirdetesekkel, kamu szoveggel (pl tetszel ennek xy-nek)
2023. ápr. 25. 23:50
13/20 anonim válasza:
Pár napja néztem fel badoora nőként. Eszméletlenül nyomul mindenki...volt olyan akivel megszakítottam a beszélgetést a stílusa miatt erre megint betalált és jóformán zaklatott tovább és hogy miért tettem ezt vele. Három óra alatt 10 embert tiltottam le mert nem is a korosztályom volt akikkel ismerkedni szerettem volna de ez nem volt elfogadható érv... Akiket meg én jelöltem meg és volt match ,egyáltalán nem reagáltak semmit pedig azért jó nőnek tartom magam. Szóval egy nap után le is töröltem, majd ismerkedek máshogy.
2023. ápr. 26. 00:01
14/20 anonim válasza:
11. Úgy "luxus" hogy mindegyik ilyen maca prosti kinézetű. Ingyen van? Nana, ez paradoxon amit te ìrsz. Jó ha te vagy James Bond lehet 5 perc utàn a dàkón ugràl ,de àtlagként kétlem hogy semmit nem kell fizetni hogy legyen valami.. étterem,mozi, ital, stb több alkalom..
2023. ápr. 26. 06:34
15/20 anonim válasza:
Akkor ismerkedj velem 13 :)
2023. ápr. 26. 16:10
16/20 anonim válasza:
🤦🤦🤦
2023. ápr. 26. 18:25
17/20 A kérdező kommentje:
Sry, de azt nem írtam hogy lány vagyok és leszbikus.
2023. ápr. 26. 20:39
18/20 anonim válasza:
Persze ez is csak kifogásos duma 😆
2023. ápr. 26. 20:52
19/20 A kérdező kommentje:
Igaz is, te jobban tudod mint én. 🤣 Én kérek elnézést.
2023. ápr. 27. 11:26
20/20 anonim válasza:
Én ott találtam meg a páromat, már az ingyenes időszak alatt. Mondjuk kb 100+ kedvelésből 3-4 volt szimpi, de közülük egy befutó lett és nagyon szerelmesek vagyunk.. :)) A lényeg, hogy ne félj ráköszönni a neked tetszőre (az automatikus köszönések nagyon bénák, de legalább adott az első téma: helyesbiteni egy normálissal), utána meg telefonszámcsere és hajrá élőbe. A másik...ne egy randiból próbálj rájönni, hogy a másik milyen. Az én párommal sokáig csak randizgattunk, mert eléggé félénk...aztán kiderült, hogy irtó mókás, cuki és kivagyok tőle, milyen jófej.
2023. máj. 29. 13:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!