Van itt olyan lány akit érdekelhetnék?
Sziasztok.
30-as évei elején járó férfi vagyok Zala vármegyéből.
Személyiségem kissé introvertalt. Megvalogatom kit engedek közel magamhoz. Nem szeretem az üres, felszínes beszélgetéseket. Az emberek többségéért nem rajongok, de akit szeretek azt nagy becsben tartom. Őszinte és egyenes jellemnek tartanak.
Szeretek a természetben lenni, túrázni, fotózni. Szoktam futni és érdekel az egészséges életmód. 😀
Jelenleg Hatósági munkakörben dolgozom a közigazgatásban, ami változni fog idővel.
Olyan nőket keresek, akiket a távkapcsolat sem riasztana el, szeretnék levelezni, bővebben írni. Fontos a kölcsönös érdeklődés. Korosztály nem fontos lehetsz fiatal es idősebb is nyilván vannak határok ami már túl sok vagy kevés lenne.
Külsőm úgy 170/70 barna haj, zöldes szem, van szakáll is ami igényes nem télapó jellegű😀
Aki úgy érzi írjon bátran privátban.😘
Itt állandóan ez megy. Mindenbe belekötnek egyesek. Ha azt írtad volna ki, hogy 18 évesekkel nem barátkozol akkor megint te lennel a szemet.
Nem kell foglalkozni ezekkel az életunt senkikkel akik csak kötekedni tudnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!