Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan lány akit...

Van itt olyan lány akit érdekelhetnék?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

30-as évei elején járó férfi vagyok Zala vármegyéből.

Személyiségem kissé introvertalt. Megvalogatom kit engedek közel magamhoz. Nem szeretem az üres, felszínes beszélgetéseket. Az emberek többségéért nem rajongok, de akit szeretek azt nagy becsben tartom. Őszinte és egyenes jellemnek tartanak.

Szeretek a természetben lenni, túrázni, fotózni. Szoktam futni és érdekel az egészséges életmód. 😀

Jelenleg Hatósági munkakörben dolgozom a közigazgatásban, ami változni fog idővel.

Olyan nőket keresek, akiket a távkapcsolat sem riasztana el, szeretnék levelezni, bővebben írni. Fontos a kölcsönös érdeklődés. Korosztály nem fontos lehetsz fiatal es idősebb is nyilván vannak határok ami már túl sok vagy kevés lenne.

Külsőm úgy 170/70 barna haj, zöldes szem, van szakáll is ami igényes nem télapó jellegű😀

Aki úgy érzi írjon bátran privátban.😘

2023. máj. 7. 08:10
1 2
 1/15 anonim válasza:
Vármegyékből nem ismerkedek.
2023. máj. 7. 08:25
 2/15 anonim válasza:
Sajnos nincs. Túl nagy a kereslet a lányokra, még már a lányok is lányt akarnak.
2023. máj. 7. 08:58
 3/15 anonim válasza:
Szia, bár én Pesten élek, de ha nem zavar a távolság, írj nyugodtan.32/N
2023. máj. 7. 09:18
 4/15 A kérdező kommentje:
Írtam neked 3-as.
2023. máj. 7. 09:30
 5/15 anonim válasza:
Vótmá
2023. máj. 7. 09:38
 6/15 anonim válasza:
Földesúr keresi jobbágy kisasszonyát Zala vármegyében!!!
2023. máj. 7. 10:16
 7/15 anonim válasza:
Mennyi az alsó korhatár ami belefér még neked?
2023. máj. 7. 14:00
 8/15 A kérdező kommentje:
18 éves legyél azért :)
2023. máj. 7. 17:29
 9/15 anonim válasza:

Szóval kérdezőnek ez alapján tök mindegy csak dugjatok :) Mi a retket akarhat egy 30as faszi egy 18 éves lánytól most komolyan? :D

Saját korosztályodban játszál kérdező szerintem.

2023. máj. 31. 16:30
 10/15 A kérdező kommentje:

Nem mindegy, inkább korombeli vagy idősebb legyen. Aki írta az alsó korhatárt csak kamuzott, mivel nem reagált. Ez is jelzi a nagyon fiatalok megbízhatatlanságát. Nem a szexet keresek...

Legközelebb előítéletek nélkül alkoss véleményt.

2023. máj. 31. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!