Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Más is járt már úgy, hogy...

Más is járt már úgy, hogy mindenféle indok nélkül tiltotta a tinder?

Figyelt kérdés

Nem csináltam semmit, nem is nagyon használtam az utóbbi időben, és mégis.

Gondolom valaki jelentett vagy nem tudom.

Más telefonszámmal esetleg engedne újra regisztrálni?

Ezt majd akkor akarom kipróbálni, ha itthon se leszek,de lehet ezzel sem lehet kivédeni 😅

Van akinek sikerült?

Köszi előre is!

2023. máj. 5. 12:46
 1/8 anonim válasza:
Ismerősömnél ugyanez volt, csak ő még fizetett is érte, de amint perrel fenyegetőzött visszafizették a pénzt.
2023. máj. 5. 13:00
 2/8 A kérdező kommentje:
És ő hol vette fel velük a kapcsolatot?
2023. máj. 5. 13:15
 3/8 anonim válasza:
Valahol levelezett velük.
2023. máj. 5. 13:17
 4/8 anonim válasza:
Tilthat, ha nem preferált gender, rassz vagyol preferált nemi érdeklődéssel.
2023. máj. 5. 18:15
 5/8 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy tiltotta? Kiírta? Csakmert énis ebben a helyzetben vagyok... egyszercsak kiléptetett, belépnék, erre kéri a nevemet és azt mondja, hogy "most új account-ot hoz létre..."
2023. máj. 7. 23:18
 6/8 A kérdező kommentje:

Igen nekem kiírta, hogy bannolva lettem, mert megsértettem a közösségi irányelveket, de gőzöm sincs mivel xd

Nem küldtem olyan képet, nem is volt kint olyan kép, nem beszéltem senkivel csúnyán, semmi ilyen nem volt..

2023. máj. 12. 11:44
 7/8 anonim válasza:

Na megkérdeztem kollégámat:

www.gotinder.com/community-guidelines

www.gotinder.com/terms

help@gotinder.com

2023. máj. 12. 19:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat 🤗
2023. máj. 29. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.