Vannak lányok, akiknek tetszenek a geek, nerd srácok?
Én az vagyok nagyon szeretem az informatikát, ICT-t, szemüveges gamer vagyok de nem vagyok elhízott hanem vékony. Mennyi esélyem van lányoknál? Jó lenne már egy barátnő akit nagyon szeretnék és értékelnék.
16F
#5 akkor geek gf-et kell találnod, mert a csajok általában igénylik, hogy programokra járjatok és hogy este ne dc-n ordibálj a haverokkal, hamem vele aludj el romisan.
De ha nem is laktok együtt, akkor is felejtsd el, hogy ugyan annyit fogsz tudni játszani, mert nem ártana beszélgetnetek legalább messengeren, meg lefekvés előtt pláne, és ez a szaggatva pl lol meccsek után írsz neki nem fog működni.
Tudom sz*r ezt hallani, de jobb felkészülnöd rá, mert engem váratlanul ért és közben kellett változtatnom a dolgaimon, ami nem volt könnyű. Persze ha egy gamer csajszit találsz akkor együtt tolhatjátok és no problem. De egy átlagos csaj esetén nagyban le kell csökkentened azt az időt, amit játékkal töltesz.
Szerintem abszolút van esélyed
Nagyon sok lánynak van szoros időbeosztása, biztos van, aki kicsit lazább kapcsolatban akar lenni
Meg sok nerdnek van jó humora, ami nagyon fontos
(16/l)
Na aztán egy 15-6-7 éves lánykának jó szoros időbeosztása lehet.. Mégha, ha egy 25-30 éves írta volna ezt egy hasonló korúra akkor megérteném.
16 évesen laza kapcsolat, na aaaaz szép. Nem vagyok öreg egyáltalán de 10 évvel ezelőtt nemhogy laza kapcsolatot akartak a csajok mert nincs idejük de még komoly kapcsolatra sem álltak készen (igen, ezt így gondolták sokan..)
Kezdek már nagyon undorodni ettől a mai világtól. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!