Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek mennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek mennyire tetszenek a csendes srácok?

Figyelt kérdés

Itt most tényleg a szó szerint a csendes, visszahúzódó és nagyon zárkózott srácokra gondolok.

Akik nem beszélnek soha, és abszolút nem kezdeményeznek, vagy csak nagyon ritkán.

Illetve még annyi, hogy azért vannak barátai, igaz kevés, de velük tud beszélgetni azért valamennyit, de velük is távolságtartó, tehát a családján kívül igazán senkit nem enged közel magához.

Még annyi a kikötés, hogy mindemelett a srác külsőleg rendben van, helyes is, de azért nem egy tipikus jóképű valaki...

Nektek mennyire tetszik egy ilyen személyiségú srác, esetleg járnátok -e vele?

2020. júl. 21. 15:11
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Ízlések és pofonok.
2020. júl. 21. 15:34
 2/10 Lena7 ***** válasza:
69%

Nincsen velük bajom, szoktam is velük beszélgetni, viszont én nem jönnék össze egy ilyen sráccal 🤷‍♀️

Én nagyon társasági ember vagyok, viszont egy visszahúzódó nehezen barátkozós sráccal nehezebb lenne eljárkálni és akár a barátainkkal közös programokat csinálni.

Plusz ha egy csendes srác sétál az utcán és beszólnak valamit a lányra, akkor ezek a srácok általában nem mernek visszaszólni és ez nekem nem jön be annyira (tapasztalat alapján mondom ezt)

Viszont biztos vannak olyan lányok, akiknek a csendes/visszahúzódó srácok jönnek be, csak keresni kell őket

2020. júl. 21. 15:52
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
Alapból tetszik, ha valaki visszahúzódó (én is az vagyok), de ha már túlságosan is zárkózott, az nem igazán. Beszélgettem ilyen fiúkkal, akik alig akartak megnyílni, és nagyon fárasztó volt, szinte semmilyen érdeklődést nem mutattak.
2020. júl. 21. 15:59
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
Nekem semmi bajom az ilyen srácokkal, de azért azt elvárom hogy a srác kezdeményezzen
2020. júl. 21. 16:32
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
Nekem nagyon tetszenek az ilyen srácok de nem mernék kezdeményezni
2020. júl. 21. 17:11
 6/10 anonim ***** válasza:
79%
Ha nagyon visszahúzódó, csendes, az nem jó. Mármint, nem fogok ezer évig avval szenvedni, hogy megpróbálják beszélgetni valakivel, aki úgy tűnik, mintha nem is akarna velem beszélni. Az szerintem nem baj, ha valaki olyan értelemben visszahúzódó, hogy nem jár bulizni, nem az a pofázós, nincs nagy baráti társasága. Szerintem ez nem baj. Viszont ha valakinél már sok ideje "próbálkozok", és még akkor is nem tudok rendesen beszélgetni vele, az nálam bukta. Az elején oké a távolságtartás, meg a zárkózottság, de ha az adott személy még a barátaival is ilyen, akkor én inkább passzolnám.
2020. júl. 21. 17:34
 7/10 anonim ***** válasza:
43%
Bocsi, de nekem is a hangosabb, kezdeményező fiúk jönnek be. A gyengém ha dominánsabb is az illető.
2020. júl. 21. 18:13
 8/10 anonim válasza:
100%

Szia!

Nekem nincsen problémám az ilyen srácokkal, alapvetően én is visszahúzódóbb típus vagyok, és sajnos emiatt a barátaimmal nem mindig tudok őszintén/nyíltan beszélgetni. Nyilván fogsz találni magadnak olyan barátnőt, akit ez nem befolyásol, mert szerintem ez egyáltalán nem egy kizáró ok. Viszont ha téged ez zavar, akkor a jó hír az, hogy ezt lehet fejleszteni! Esetleg el tudnád mondani, miért nem tudsz megnyílni másoknak? Azért kérdezem, mert saját tapasztalataim szerint ennek lehetnek lelki okai.

2020. júl. 21. 21:31
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyetèrtek a 8 válaszolóval hogy ennek valami oka van

Szerintem van az a lány aki kèpes megtörni a csendet. Szerintem fantasztikus ha egy fiu aki mindenkivel csendes veled viszont besem áll a szája. De persze ha annyira egyhullám hosszon vagy egy lányal akkor nem kellenek szavak sem. Szerintem

2020. júl. 21. 22:12
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszenek, mert érdekesnek találom ha nem tudok róla sokat a csendessége miatt. De egy annyi azért kell hogy ne ölje meg a beszélgetést vagy néha ő is kezdjen beszélni mert másképp megunom hogy mindig gondolkodnom kell mit mondjak. De ha szimpatikus akkor simán kezdeményezek és amúgy is szeretek például pillantással kommunikálni,amit azért a csendesek általában előszeretettel művelnek
2020. júl. 22. 00:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!