Hol lehet ilyen csajokkal ismerkedni?
Aki soha nem volt még "úgy" férfival. Kérdésem a társkeresés kategóriába írtam ki, de igazából az egyéni eseteket szeretném megismerni, ez a motiváció.
Ha úgy alakul, akkor meg lehet bármi, már egy ideje nincs barátnőm. Aki ott tart még az önismeretben hogy "Azért nem volt még senkim, mert szinte egy fiúnak sem tetszem", az a nő nem biztos hogy velem tud jól elbeszélgetni.
Nyilván örülök annak is ha ők írnak, de jelzem időben, hogy ne okozzak csalódást.
33F
#2 bevállaja. Tudod Ő különlegesen speciális, Ő eseteket szeretne megismerni, ez a motivációja!
Ja nem, csak a nem jut neki punci és visszamenne a tinikhez.
Nem, nem jól érted. Sőt, szerintem egyáltalán nem érted.
Viszont sejtem mi alapján lyukadtál ki ahhoz hogy "tetszik másoknak, mégis szűz".
Írtam egy...
"Aki ott tart még az önismeretben hogy"
...kezdetű mondatot. Talán nem figyeltél, de itt az egyén önismerete volt a lényeges, és amit sikertelenség okának gondol. Nem az volt a lényeg hogy ki szép vagy nem.
Másrészt: elsődleges célom az ismerkedés, beszélgetés hogy megismerjek ilyen embereket (fiatalabb vagy érettebb nőket). Tehát nem értem miért kéne bárkit is elfelejteni, vagy életkor alapján diszkrimiminálni.
Szerintem azért mert X éves vagyok, még ugyan azt a nyelvet beszélem (most a szlengektől tekintsünk el). Magyar nyelvet, standard szerinti nyelvjárásban 😉
Maradjunk annyiban, hogy nem kértem életvezetési tanácsot, főleg nem egy nethuszártól aki szöveget sem tud értelmezni.
Amúgy is,ki beszélt itt tinikről (rajtad kívül)? 😲 Kérlek ne projektáld rám saját dolgaidat, ez az összejövés dolg pedig csak a te fixációd.
És igen, nagyon szívesen veszélgetnék erről egy 80 éves nénivel is! Mondom: beszélgetnék.
"Amúgy is,ki beszélt itt tinikről (rajtad kívül)? 😲 Kérlek ne projektáld rám saját dolgaidat, ez az összejövés dolg pedig csak a te fixációd."
Mert szerinted melyik korosztály szűz a lányok közül? Jaj, hupsz. A tinik.
Azt hittem a tiniknek van külön kategóriájuk. Talán ez okozta a félreértést. Szóval mégegyszer: nem a gyermekekkel szeretnék erről beszélgetni, az ő személyiségük még nem teljesen kiforrott.
Egy lényegi részt ráadásul nem írtam, pedig fontos: leginkább olyan nőkkel szeretnék beszélni, akik vágynak rá, de mégse jött/jön össze. Sajnálom, az én hibám hogy ez kimaradt.
Így már értjük egymást?
Egyszerre küldtük, így nem láttam még, mikor írtam, a 6-os meg nem az én hozzászólásom, csak hogy egyértelmű legyen.
De örülök, hogy nem tinikkel akarsz erről beszélgetni, jó, hogy ezt tisztáztuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!