Goth csajokkal hol lehet ismerkedni?
Érdeklődőm eziránt a szubkultúra iránt, de még nemrég költöztem csak fel Budapestre. Nagyon bejönnek a goth csajok, és maga a stílus is. Budapesten milyen klubokban, szórakozóhelyeken lehet őket megtalálni? Mik az elvárásaik egy pasival szemben, nekem is kifestettnek, tetováltnak kell lenni?
F, 27
A Mondocon féle rendezvényeken kb. 70%-ban pózoló tinik mutatkoznak, de a valódi goth emberek köszönőviszonyban sincsenek azzal, amit képviselnek.
Nyáron szokott lenni OGT és Fekete Zaj fesztivál.
Kezdjük azzal, hogy a goth egy zenei szubkultúra, és extrém, fekete öltözettől még senki nem válik azzá.
Szívesen beszélgetek veled a témában, ha szeretnéd.
Nekem személy szerint egy elvárásom van (tapasztalatom szerint másoknak is ez az elsődleges): ismerd és szeresd a szubkultúra zenei alapjait, illetve lehessen erről beszélgetni is veled. A továbbiak már egyéni ízléstől függenek, pont mint egy nem goth nőnél. Ha meg csak a külsőségekre mész, és ez az egész számodra is csak egy szexuális fantázia (mint sok más pasinak), arra hidd el hamar rá fognak jönni és pofára esés lesz. :D
Egyébként ilyen koncerteken és fesztiválokon találkozhatsz goth emberekkel, ahogy a 2. válaszoló is írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!