Hol lehet ismerkedni Balaton tagadó csajokkal?
Mi az, hogy Balaton tagadó?
És ez miért fontos?
Én Keszthelyen születtem.
Mi az hogy balaton tagadó?
Nem hiszel benne,hogy létezik a balaton?
4es vagyok
Mindjárt besz@rok, tényleg van Facebookon,olyan hogy Balaton tagadók klubja
(több mint 10.000 fővel)
5ös, le kell lombozzalak, olyan csoport is létezik, aki a madarak létezését tagadja:D
és ezeknek szavazati joguk van, meg szaporodnak...
Minap láttam azt a csoportot. Ködbe veszett Balaton fotóval, alacsony vízállásoa üres mederrel, igazolják hogy nincs ott semmi. Hazug propaganda az egész Balaton.
Szerintem amúgy ők is csak viccelek, jobb ez a beteg humor mint a beteg valóság (a hírek stb)
7, az a gond, hogy a madártagadás is viccnek indult, aztán most a kitalálóját kergették el, hog yne bomlasszon, amikor jelezni akarta a csoportnak, hogy ez csak vicc. Olyasmivé nőtte ki magát mint a Laposföld hit, ami komoly és tudományosnak vélt megfontolásból hiszi azt, amit hisz.
Szóval... lehet vicc, de van aki komolyan gondolja.
és attól tartok, hogy aki ilyen párt keres, az sem egészen a vicc szintjén mozog...
Nincs Balaton. Saját szememmel láttam. Ott, ahol lennie kéne, ugyan van egy tó, de az nem a Balaton. Csak az ostobákkal tudják elhitetni, hogy az.
Az igaz Balatont már 20 éve elvitték az ufók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!