Lányok! Lenne kedvetek ismerkedni egy 21 éves, fogyatékkal élő fiúval? Részletek alább
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, jelenleg egyetemista. Borsod megyében élek, hobbim a zenélés, de szeretek beszélgetni, főleg mélyebb tartalmú beszélgetéseket folytatni, filozofálgatni. További részleteket privátban írok. Milyen lányt keresek: Nincs sok kritérium, légy 18 és 30 között, a felső korhatár nem fix de azért ne légy sokkal 30 felett, inkább huszon-éves. A többi majd kiderül. Ha felkeltettem érdeklődésed, írj!2023. ápr. 28. 15:22
51/53 A kérdező kommentje:
50
Nézd, én nem azt mondtam hogy nem akarok válaszolni, de ha kérdése van, írjon privátban. Nem azért írtam ki a kérdést hogy a kommentelők széttrolkodják és szétoffolják
2023. máj. 2. 21:07
52/53 anonim válasza:
Én is alig találok nőt magamnak, szívből kivánom neked barátom ,hogy neked összejöjjön.
2023. máj. 3. 20:56
53/53 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :-)
2023. máj. 3. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!