Lányok! Lenne kedvetek ismerkedni egy 21 éves, fogyatékkal élő fiúval? Részletek alább
31
Ezt sürgősen fejezd be ha kérhetem. Csak mert te úgygondolod, hogy egy látó nem szerethet bele egy vakba csak azért mert vak, az a te bajod. De ne várd el hogy más is így gondolja, és pláne ne dobálózz a sértődött megjegyzéseiddel. El akarod hitetni velem, hogy tényleg hiú remény csupán hogy egy látó belém szeressen, aztán csodálkozol hogy a mai világban senkinek nincs önbizalma
34
Nézd, te is érzékeny lennél ha fogyatékkal élő lennél és rád akarnának erőltetni valamit magaddal kapcsolatban. Mert az illető nem azt mondta, hogy kevesebb az esélye hogy egylátó egy vakba beleszeret, hanem azt, hogy szinte nulla, ráadásul mindez azért mert az illető vak! Ha én vakként pl egy mozgássérült lányba szeretnék bele, nem azt nézném hogy kerekesszékkel közlekedik hanem azt, hogy kedves, humoros, segítőkész, van közös érdeklődésünk stb. Nekem, hangsúlyozom, NEKEM, ezek a fontos dolgok egy kapcsolatban. Ha másnak más, azt elfogadom de ne akarjátok rám kényszeríteni hogy én is gondolkodjak így, és pláne ne kezdjetek el sértődött hercegnőt játszani ha, Uram bocsá, én is meg merem mondani a véleményemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!