Milyen szakmák, munkakörök szimpatikusak a másik fél részéről számotokra? Vagy éppen mik offosak?
Számomra pozitív, ha olyannal foglalkozik egy nő amikor másoknak segít, vagy gyerekekkel, állatokkal foglalkozik.
Tehát pl óvónő, tanítónő, tanár, valamilyen gondozó, vagy gyógyítás területén van, vagy csak szociális munkás munkát végez.
Az is tud pozitív lenni, ha az eszével keresi a pénzt akár valamilyen menedzser, vezető, szoftverfejlesztő, grafikus...
Vannak offos munkák is pl a prosti, only fansos prostik is...
Bölcsészként a bölcsészek szimpatikusak elsősorban, de egyébként nem válogatok ez alapján.
Amit kevésbé preferálok, azok a nagyon stresszes és veszélyes melók, nem bírnék folyton aggódni a páromért.
offos: bolti elado, gyorsettermis, kozmunkas, de csak akkor ha nincs kilatasa jobb munkahelyre es jobb keresetre. ideiglenesen barmilyen munka jobb mint a semmi, de ezek kozul egyik se karrier. en is voltam pincer meg bolti elado, aztan tovabbleptem mert nem akarok minimalberen tengodni eletem vegeig
ha nyamnyila, szerencsetlen, erdektelen, lusta, tehetetlen, akkor csinalhat barmit, nem lesz sikeres az eletben, nekem meg ilyen ember nem kell
6
Milyen? Apró pénzt kereső? Na jó igaz más értelmes foglalkozású nőnek úgysem kell egy tancsibácsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!