Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Volna olyan vki ,akinek...

Volna olyan vki ,akinek hiányzik az ölelés? nem sexuális jellegűre gondolok!!! egyszerű,baráti,lelki megnyugvásosra gondoltam..tele bizalommal.. én 40 feletti nő vagyok..lehetőleg a másik fél is nő legyen..

Figyelt kérdés

2022. szept. 1. 18:54
1 2
 1/11 anonim válasza:
Mivel senki se ölel engem meg, így igen, jól esne. De nem esek a tartományodba, így kellemes hetet kívánok!
2022. szept. 1. 19:03
 2/11 anonim válasza:

Idősebb vagyok nálad, de nekem is hiányzik az ölelés

Szerintem sokan vagyunk hasonló cipőben kortól függetlenül

2022. szept. 1. 19:10
 3/11 anonim válasza:
Emberiség elleni bűntettnek nyilvánítanám, amikor valaki szex helyett azt írja, hogy sex. A sexuálisra ez hatványozottan vonatkozik.
2022. szept. 1. 20:56
 4/11 anonim válasza:
Nem szexuális jellegű, lehetőleg nő.. ahha. :D
2022. szept. 2. 06:14
 5/11 anonim válasza:

Szia

Én lehetőleg nő vagyok, bár Lalinak hívnak, de ez ne tévesszen meg téged.

Ha van rá mód rád repülnék, mint egy kis éjjeli pillangó.

2022. szept. 2. 06:25
 6/11 anonim válasza:
#3 Tökéletesen egyetértek.
2022. szept. 2. 09:57
 7/11 anonim válasza:
Nekem az anyai szeretet hiányzik.
2022. szept. 2. 10:21
 8/11 anonim válasza:

7-es

Az nem tudom mit jelent

Nekem egy sima emberi szeretet is megfelelne

2022. szept. 2. 12:40
 9/11 anonim válasza:

Nekem is hiányzik az ölelés.

Sajnos nem ölel meg senki.

30/N

2022. szept. 2. 20:19
 10/11 anonim válasza:

Egyetértek Veled kedves kérdező!

De most kezdek még inkább bizalmatlan lenni ezzel az oldallal szemben. (Mármint innen egyedül biztosan nem fogok találkozni senkivel.)

Egy férfi ismerősöm előtt nem lesz titok, hogy kivel/kikkel levelezek vagy találkozom. (Én nő vagyok, félreértések elkerülése végett...)

Ezt a férfit nem muszáj megölelned - bár próbál velem "közelebbről" is megismerkedni, de az a szimpatikus benne, hogy egyáltalán nem tolakszik.

Viszont nagyon negatív kisugárzása van. Nem jóképű és túl idős hozzám. Folyton aggódik minden miatt. Viszolygok az életfelfogásától.

De most ez jutott nekem, ezzel kell megelégednem.

Ui: remélem, hogy férfiak nem adják ki tényleg nőnek magukat ezen az oldalon. Furcsa igényekkel szoktam találkozni.

2022. szept. 3. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!