Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak itt olyan lányok, akik...

Vannak itt olyan lányok, akik hozzám hasonlóan nem társkeresőznek, de akarnak ismerkedni? Pl ezen az oldalon? 23/F

Figyelt kérdés

2023. ápr. 17. 08:49
1 2
 11/16 anonim válasza:
Ami még "jó", az a barátkeresős csoportok facen..soha nem barátkozni akarnak, csak már félnek ismerkedni is és ez az utolsó mentsvár, már álcázni kell az ismerkedést is, a "csak barátkozni akarok" formába csomagolva - kortól nemtől függetlenül, "Félek és hozzám hasonló lelki problémás embert keresek" lehetne a valódi neve ezeknek a csoportoknak, csak aki fél, kb. mindennek az ellenkezőjét csinálja / mondja annak, amit valójában gondol, mert ugye azt fél kinyilvánítani és alapvető beállítottsága, hogy mindentől és mindenkitől (!) fél, ezért megpróbál rejtetten lelkileg tönkretenni, lehúzni a saját szintjére. Jó mi?
2023. ápr. 17. 14:38
 12/16 anonim válasza:

11

Hát, amikor én új helyre költöztem tényleg csak barátokat, vagy hobbikhoz új partnereket kerestem (nő vagyok). A férfiak valóban képtelenek voltak ezt tiszteletben tartani, és úgy gondolták a poszton felér egy társkeresési segélykiáltással 🙃

2023. ápr. 17. 14:49
 13/16 anonim válasza:

12

Szóval úgy értem, hogy aki tényleg csak barátot keres, az nem fog ellenkező neműt keresni. Főleg, ha nő keres barátot, az nem fogja elfogadni férfi közeledését, mert egyetlen férfi sem fog csak barátkozni akarni (én sem vagyok kivétel) - ezerszer mondják, hogy "de ő kivétel és ő tényleg" és a végén ezerszer dől meg a dolog. :D Tehát ha egy nő elfogadja egy férfi közeledését, az csak annak a jele, hogy a nő is adott esetben benne van "mindenféle jóban", érted..ezzel persze nincsen semmi rossz, de ettől függetlenül ez még mindig (számomra) "bújtatott ismerkedés", és egyszerűbb lenne direkt társkeresőn próbálkozni, mert a "barátság" palástja alatt igen könnyű lelki fájdalmat okozni egymásnak, mert rá lehet fogni mindenre is, hogy "dehát én eleve csak barátkozni akartam" és efféle sületlenségek..és nem, nincs kivétel, én még sohasem láttam, csak azt, amikor jön a panaszkodás, siránkozás a nőktől, hogy dehát nem értik, miért akar a pasi többet - dehogynem értik, nagyon jól tudták, hogy ez lesz a vége, csak kellett egy kis izgalom az életükbe, amin aztán lehet témázni a barátnőknek és így tovább..ha én nő lennék és tényleg barátnőt keresnék, inkább eljárnék kulturális eseményekre a környéken vagy valamilyen csoportos tevékenységre íratkoznék be - ki is mozdít és a legjobb esélye annak, hogy egy egészségesebb mentalitású barátnőt találnék, és ennyire egyszerű..minden, ami online, az már eleve kommunikáll az emberről egyfajta enyhe lustaságot, mivel a neten keresi...én sem vagyok kivétel, de legalább nem próbálom elhitetni az ellenkezőjét. Csókolom. ;)

2023. ápr. 17. 15:09
 14/16 anonim válasza:

13

Értem a gondolatmeneted, nem mondom hogy nincs benne igazság, de szerintem túláltalánosítasz. Konkrétan azt írod le, hogy férfiak és nők között képtelenség hogy csak baratság alakuljon ki valamilyen hátsószándék nélkül. Nagyon megosztó ez a téma, kb az emberek fele nem ért egyet vele. Nekem van párom, elégedett vagyok a kapcsolatommal, tehát egyáltalán nincs arról szó, hogy titkon izgalomra vágynék. Ennek ellenére férfiak barátkozó szándékát sosem utasítottam el, de persze előfordult olyan amit te írsz -volt aki úgy gondolta hogy szabad az út, és nyomulni kezdett. Itt pedig el is jött a búcsú ideje.

Szerintem a saját tapasztalataid megvakítanak téged és képtelen vagy elismerni, hogy igenis létezik olyan, hogy valaki ellenkező nemű emberrel is szívesen batátkozna hátsószándék vagy titkos vágyak nélkül.

2023. ápr. 17. 15:22
 15/16 anonim válasza:

14

Értelek, oké. És igen, én csak a saját tapasztalatom alapján tudom megítélni, plusz magamból tudok még kiindulni. Én csak úgy tudnék haverkodni egy nővel, ha pl. egy munkahelyen dolgozunk vagy valamilyen közös foglalkozásra járunk - így oké, hiszen elkerülhetetlen a társas érintkezés és persze ez jó dolog, fel tudja tölteni az embert. Én pusztán abban nem hiszek, ha direktbe egy férfi és nő elkezdenek "barátság" címszóval közös programokat szervezni (aminek tehát csak ők a részesei) - a végén vagy lefeküdnek egymással, vagy elválnak útjaik, de nem marad fenn a sima barátság. Olyat is láttam, hogy egy nő évekig haverkodott egy pasival, és utána jöttek össze és azóta 2 (vagy lehet 3, nem emlékszem pontosan) közös gyerekük van. Tehát ahol férfi és nő jól érzik együtt magukat és rendszeresen találkoznak, ott szerintem elkerülhetetlen, hogy több legyen belőle (még ha csak évek múlva is), vagy pedig jön egy kisebb "csalódás" és elválnak útjaik...tehát az a fajta igazi barátság, ami létezhet hím-hím vagy nőstény-nőstény között, az nem létezhet nőstény-hím között, én valóban ezt vallom...és persze nem kell mindenkinek velem egyetérteni, ha Te másképp gondolod, nyilván tiszteletben tartom, csak ne akarj velem barátkozni. :-D

2023. ápr. 17. 15:36
 16/16 anonim válasza:

Szakadj el a nettől és lépj a valóságba.

Ha van józan paraszti eszed, akkor tudnod kellene: valóságban könnyebb dolgod van ismerkedni.

Ha nem érted, írj és felvázolom a tényeket.

30N

2023. ápr. 20. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!