A kérdést és a válaszokat olvasva megjelent lelki szemeim előtt, ahogy a kérdezőre ráír szegény lány, szarrá dícséri meg ajnározza, ez meg egy-két hétig, majd a kérdező bepróbálkozik, és ha a lány valamilyen csoda folytán nemet mond akkor jön az érzelmi zsarolás, meg a nice guy duma. Értsd: "én kedves voltam veled, és ez a hála!" "Minek tetted a szépet és fogadtad el a bókjaimat, ha nem kellek?! Ennyire tartasz?!" Stb stb. Az ilyenek mindig erre mennek ki. Mindig.
2023. ápr. 14. 10:39
13/23 anonim válasza:
Egyetértek a 11-el. Előadod hogy mekkora hős vagy, hogy te a RONDA nőket se utasítod vissza és nem veszed észre mennyire gusztustalan amit írsz
Egyébként mit vársz? Hogy valaki rádír majd azzal hogy szia 25 éves vagyok és ronda, szeretnél ismerkedni?
Nevetséges.
2023. ápr. 14. 10:54
14/23 anonim válasza:
Az ide válaszolók nagy része valószínű olyan csúnya ha lemenne a bányába a szén magától jönne fel. Csak ugye azzal hitegetik magukat hogy ha van párjuk akkor nem csúnyák, persze csak fogtak egy szerencsétlent aki beéri azzal is ami van.
2023. ápr. 14. 10:57
15/23 anonim válasza:
Rossz állapotú kérdező rossz állapotú nőt keres. Talán még működni is fog. Együtt gyógyítjátok egymást.
2023. ápr. 14. 11:56
16/23 anonim válasza:
17
Inkább együtt rombolják magukat lefele még jobban xd
2023. ápr. 14. 12:35
17/23 anonim válasza:
Bármi benne van. Rajtuk múlik.
Én megelőlegezem elsőnek a pozitívat.
2023. ápr. 14. 13:08
18/23 anonim válasza:
ha vannak ronda nők ők sem ismerkednek ronda pasival ez tény és végül is érthető.
Az viszont érdekes ötlet lenne mondjuk egy ronda randihoz hasonló társkereső csak rondáknak,mondjuk kinek mi az.
mondjuk akkor már megfelel a badoo is ott is rá lehet írni olyan nőre aki megfelel a kritériumoknak. Az is igaz hogy valóban ronda nőt én badoon még nem láttam.
Arra válaszolva meg hogy csak a punci kell neki hát lehet de miért szenvedne az ismerkedéssel mikor egy 20-as ért már kaphat egy órát ahol rendesen üríthet ahogy akar.
2023. ápr. 14. 20:41
19/23 anonim válasza:
20, azért mert az nincs ingyen. Heti 1-2szer egy Deákferi kúrásra azért nem mindenkinek fér bele. Arról nem is beszélve, hogy 20ezerért már valami nagyon aljadék fogatlan c1gányasszony se igazán vállal el semmit
2023. ápr. 14. 21:29
20/23 anonim válasza:
Kiegett alak vagy aki egyedül van mint a kiujjam. Majd pont neked írnak a sérült nők nem? Nanebazzzz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!