Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Csak aki tényleg ronda?

Csak aki tényleg ronda?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 14. 08:06
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:

Ismerkedni szeretnek. Ha van olyan no aki rondának érzi magát, mert mar mondtak rá többször is és ez miatt part sem talál az írjon...

En bebizonyítom neked, hogy nem vagy az! En helyre teszem a lelki gondjaid is és hűséges társad leszek!

34 eves vagyok. Egyedül élek. Kedves és védelmembe veszek bárkit akit bántanak. Sose bírtam az igazságtalanságot.

2023. ápr. 14. 08:10
 2/23 anonim válasza:
Te is ronda vagy?
2023. ápr. 14. 08:22
 3/23 anonim válasza:
Na megvan Jèzus màsodik eljövetele!
2023. ápr. 14. 08:24
 4/23 anonim válasza:
Nagyon gáz hogy így akarod kihasználni a kétségbeesett, önbizalomhiányos nőket. Más nem áll veled szóba gondolom
2023. ápr. 14. 08:29
 5/23 anonim válasza:

Ez gáz, hogy másokat akarsz kihasználni mert jelenleg gyenge embernek érzik magukat.

Nem szégyenled magad?

2023. ápr. 14. 08:31
 6/23 A kérdező kommentje:

Senkit se akarok kihasználni.

Ezt be is tudom bizonyítani annak akivel beszélgetnék.

Addig nem is találkoznék személyesen, amíg meg nem ismerkedtünk rendesen.

En nem az az ember vagyok aki azt mondta rad az utcán, Hogy ocsmány vagy! Vagy az a rokon aki a szemedbe mondta, hogy csúnya vagy! En a barátod, szerelmed szeretnek lenni. Írj :)

2023. ápr. 14. 08:44
 7/23 anonim válasza:
Te ronda vagy? Vagy miért pont ronda nőket keresel?
2023. ápr. 14. 08:50
 8/23 anonim válasza:

6. Nekem te ilyeneket ne írj amikor párom van és ő szeret.

Én tudom magamról hogy szép vagyok, nem kell itt játszanod a szépet.

Gondolom frusztrált és puncit akár, ennyi..

2023. ápr. 14. 09:08
 9/23 anonim válasza:

Èrdekes!

Azt ìrja a madàr hogy ronda nőket keres.

Màr ezzel alàz de persze ő egy szent!

2023. ápr. 14. 09:10
 10/23 anonim válasza:

Én önbizalomhiányos vagyok 25 éves de hozzám már idős vagy! :)

De ezen kívül komolyra fordítva a szót: Ne ezzel kezd, mert a nők nem pszichológust keresnek. Arról meg nem is beszélve, hogy ez a megszólítás sértő, még ha tegyük fel komolyan is gondolod a segítő szándékod! Úgy jön le, hogy aki írni mer neked, akkor az enyhén szólva ronda. Most szerinted ebből milyen kapcsolatok lehetnének, ahol a nő azt érzi, hogy eleve "gyengeséggel" kezdi? Ez így nem a legjobb megközelítés.

2023. ápr. 14. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!