Tenyleg van ilyen?
Figyelt kérdés
Par embertol hallottam, hogy nem tudott teherbe esni es miutan letette a cigit egybol sikerult neki. Ez miert van? Tudom, hogy karos a dohanyzas mindenhogyan, de ez hogy fugg ossze a teherbe esessel?
(Ne ertsetek felre, tudom hogy tilos dohanyozni terhesen, csak kivancsisabol kerdeztem).
2023. ápr. 12. 01:29
1/9 anonim válasza:
a férjem szüleinél ez pl. úgy volt, hogy anyósom nehezen esett teherbe, jártak orvosról orvosra már kb, nem tudom miket kapott, mit csináltak. de végül apósom lerakta a cigit és teherbe is esett anyósom. gondolom a spermák minősége romlott a cigitől, vagy csak kevesebb volt tőle. igaz nem pont ez volt a kérdés, de ilyen is volt
2/9 anonim válasza:
Nem tudom. Én mindkét gyereknél csak a pozitív tesztnél tettem le a cigit. Első próbálkozásra összejött mind a kettő.
4/9 anonim válasza:
Én is úgy tudom okozhat gondot nőnél férfinál egyaránt! A passzív dohányzás is.
5/9 anonim válasza:
Rontja a petesejt, illetve a spermium minőségét.
6/9 anonim válasza:
Es a gyerek sokkal nagyobb esellyel lesz leukemias es hal meg 10 eves kora elott a dohanyzo szuloknek koszonhetoen.
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
Hiszek Neked! Tapasztaltam én is, mikor szülni voltam, mindháromszor.
A leukémián lepődtem meg igazából. 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!