Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Nők és lányok, nektek mi a...

Nők és lányok, nektek mi a véleményetek az érzelmes férfiakról/srácokról?

Figyelt kérdés

26 éves srác vagyok, aki amióta az eszét tudja, mindig is mélyebben élte meg az érzelmeket. Az a tapasztalatom, hogy a mai társadalom ezt inkább gyengeségnek állítja be, hiszen egy igazi férfinak nem szabad túlságosan kimutatni az érzelmeit.

Az érzelmesség alatt azt értem, hogy sokkal mélyebben érintenek meg zenék, filmek, mások érzelmei, mint a legtöbb embert akivel eddig találkoztam. Aztán, amikor kívülről keresem a visszaigazolást, hogy: "Te is hallottad azt a gyönyörű részt ebben a zenében?" sokszor olyan semleges reakció érkezik, amely csalódottságot és meg nem értettséget hoz magával.

Már két éve, hogy szakítottunk az exemmel, aki mindig azt mondta, hogy szereti az érzelmes férfiakat, de amint nyitottam felé, mintha kicserélték volna. Aztán egy idő után, már mégsem tetszett neki. Végül szét is váltunk. Úgy érzem, hogy az életben helytállok és hálás vagyok amiért eljuthattam odáig, ahol most tartok, de ez az egyetlen dolog az életemben, amit még nem tudtam teljesen elfogadni. Most eljutottam oda az életemben, hogy nyitott lennék egy új kapcsolatra, de ez a bogár mindig ott ül a fülembe, hogy az érzékenységem miatt nem találkoztam még a lehetséges társsal.

Nők/lányok nektek mi a véleményetek az érzelmes srácokról? Lehet, hogy csak időre van szükség, mert a korombeli lányok inkább a lazább kapcsolatokat keresik?

2023. ápr. 10. 09:18
 1/10 anonim válasza:

"Lehet, hogy csak időre van szükség, mert a korombeli lányok inkább a lazább kapcsolatokat keresik?"

Valószínű a korodbeli lányok kivétel nélkül mind laza kapcsolatra vágynak, igen. (NEM)

2023. ápr. 10. 09:46
 2/10 anonim válasza:
Én imádom őket.
2023. ápr. 11. 00:05
 3/10 anonim válasza:

Engem nem zavarnak az érzelmek, sőt számomra vonzó, de csak, ha mellette van egészséges önbizalom, önértékelés, határozottság és kommunikáció.

No para. Belőlem pl ki se nézik, hogy elpityergem magam film/animáció alatt, mert annyira tetszik, átérzem.

Pedig idősebb vagyok tőled. :P

2023. ápr. 11. 07:46
 4/10 anonim válasza:

"Már két éve, hogy szakítottunk az exemmel, aki mindig azt mondta, hogy szereti az érzelmes férfiakat, de amint nyitottam felé, mintha kicserélték volna."

Miket mondtál neki?

2023. ápr. 11. 17:21
 5/10 anonim válasza:
2023. ápr. 11. 20:00
 6/10 anonim válasza:

Magamra ismertem, valószínűleg nagyon empatikus, amolyan művészlélek lehetsz. Bárcsak több ilyen lenne!

Szerintem csak az a baj, hogy nem találtál hasonló habitusú lányt.

2023. ápr. 11. 21:58
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Nem tartom magam rossz srácnak, mert helyén van az értékrendbem, helyt állok a munkahelyemen is, rendezem a dolgaimat, az emberekkel könnyen megtalálom a közös hangot, mert valóban nagyon empatikus vagyok. Olyan emberekkel dolgozok, akik nagy része szeret velem dolgozni és számíthatnak rám. A zene a mindenem. Ha nem zongorázhatnék, akkor biztosan sokkal színtelenebb lenne az életem. Az empátiának tudom be azt, hogy mélyebben érintenek meg a dolgok.

Az is érdekes gondolat, amiről az 5-ös kommentelő videója szól egy kicsit. Ismerem ezt a youtubert, sok videóját láttam már. A lényeg, hogy amint megnyílik a férfi egy nő előtt és felvállalja a gyengeségeit, a nő szemében veszít az illető a férfiasságából.

Kicsit erre is gondoltam, amikor a kérdésemet fogalmaztam. Nem a picsogásra gondolok és a nyavalygásra, hanem amikor valaki felvállalja a hibáit, gyengeségeit, érzelmeit. Nem egyszerű szavakba önteni, de valami hasonlóról van szó.

2023. ápr. 12. 03:17
 8/10 Senior Séf válasza:
Kevered az érzelmest az érzelgőssel.
2023. ápr. 12. 17:32
 9/10 anonim válasza:

Velem is hasonló a helyzet, csak nem mutatom ki egyaltalan. Meg mar valamennyire el is sivarodott a lelki vilagom. Onbizalmam mindig volt, magabiztos is vagyok amugy es ezt szeretik a nok. De en meg pont hogy nem tudom egyaltalan kimutatni, mert egyszeruen nem tudom mi a normalis szintje, es hogy kell ugy kimutatni az erzeseket hogy az beleferjen. Amugy anno volt egy nom akivel egy hullamhosszon voltunk es vele ereztem hogy szeretjuk egymast, de amugy nem is fognak meg a nok. Alkalmibol tobbszorose volt mint atlagba a korosztalyomban levoknek, normalis kapcsolatbol sok nem jutott. Ha vágytam rá, soha nem jott ossze. Azok a nok akikkel meg nem is foglalkoztam , meg le se sz4rtam hogy mit ereznek azok meg mar hazasodni is akartak 🤣🤣

Jatszd el te is ,hogy nem erdekel semmi aztan rajossz hogy tenyleg nem erdekel, es nincs szukseged senkire hosszutavon. De amugy tenyleg, nekem soha nem volt szuksegem senkire, csak mindenkinek ram.

2023. ápr. 12. 18:33
 10/10 anonim válasza:
A túl sok érzelem valóban gyengévé tesz, de nem elsősórban a nők szemében, hanem saját magadat a világgal szemben!
2023. ápr. 21. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!