Kinek mi a véleménye a hosszú hajú férfiakról? Inkább férfias vagy nőies?
Figyelt kérdés
Gondolkozok hogy levágom egységesre a hajam,majd megnövesztem puszta kiváncsiságból és érdekelne kinek mi a véleménye/tapasztalata
19F
2022. szept. 19. 19:58
A kérdező szavazást indított:
Férfias
Nőies
34 szavazat
1/17 anonim válasza:
Attól függ ki viseli. Van akinek sehogy se áll jól, és van aki pedig egy viking istennek néz ki benne.
3/17 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, számomra nem férfias.
4/17 anonim válasza:
Nekem alapvetően nem tetszik, mégis vannak férfiak, akik hosszú hajjal is bejönnek.
Például Jason Momoát kirugdosnátok az ágyatokból, csajszikáim? :)
5/17 anonim válasza:
Nagyon kevés férfinek áll jól. A többségen általában csak szimplán gusztustalan, semmilyen.
6/17 anonim válasza:
#4 a "tetszik" meg a "képes lennék tolerálni" nem ugyanaz! Pl. ha már Momoát említed, nekem ő nagyon tetszik, mindenben, KIVÉVE a haját. (Amilyenre most levágatta, az se jobb, de a régebbi rövd hajú képein sokkal vonzóbbnak találom.)
7/17 anonim válasza:
Az attól függ, hogyan van frizurázva. Nem attól lesz lányos, hogy kilóra mennyi haj van a háta mögött lefelé, hanem attól, hogy mennyi haj lóg rá a homlokára, arcára, mennyi veszi körül, mennyire rejti az arcát, mennyire nagyra van a fején feltupírozva. A legtöbb hosszú hajú férfinak egyszerűen húzza le hátra a haját a súlya, szemből nézve ugyanazt a hatást kelti, mintha lenne fél centi haja. Az ilyen kuglifejű benyomás pedig nagyon messze van attól, amit kedvesnek, aranyosnak, lányosnak lehetne nevezni.
8/17 anonim válasza:
Kérlek ne!
Szerintem borzalmas...
9/17 anonim válasza:
Van akinek jól áll, és férfias hosszú hajjal is az már csak egyéni preferencia hogy nekem ezzel együtt sem jönnek be a hosszú hajú pasik.
10/17 anonim válasza:
Nagyon ritka, akinek jol all. Es akinek jol is all, akkor sem jon be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!