Kinek mi a véleménye a hosszú hajú férfiakról? Inkább férfias vagy nőies?
Figyelt kérdés
Gondolkozok hogy levágom egységesre a hajam,majd megnövesztem puszta kiváncsiságból és érdekelne kinek mi a véleménye/tapasztalata
19F
2022. szept. 19. 19:58
11/17 anonim válasza:
Szerintem az, hogy mennyire áll jól egy férfinak a hosszú haj, nagyban függ attól is, hogy az illetőnek mennyire férfias az arca, arcéle. Ha kevésbé maszkulin arcról van szó, valószínűleg nőiesebb jellegűnek tűnhet az összhatás (bár ezen némileg javíthat az arcszőrzet). És persze közrejátszhat még a megjelenésben a haj hossza, és az ápoltsága is.
12/17 anonim válasza:
Nekem ez nagyon attól függ, hogy milyen az összhatása így a férfinak. Van, akinek kifejezetten jól áll, jobban mint a rövid. Viszont az átlag azt mutatja, hogy ezekből van a kevesebb.
13/17 anonim válasza:
Le lehet pontozni, de nekem nem jön be. Férfiaknál rövid haj párti vagyok.
23/L
14/17 anonim válasza:
Ahogy előttem is többen leírták: attól függ, ki és hogyan viseli.
15/17 anonim válasza:
Nekem tetszik, de attól függ milyen arc van hozzá.
17/17 anonim válasza:
A nők nagyrészén se áll jól, de így is elvannak vele maguknak. Nyugodtan ha van kedved hozzá egyszer élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!