Hogyan menjek oda egy kínai lányhoz?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek az ilyen lányok és van egy kínai étterem ahol van egy lány és megtetszett,csak nem tudom hogyan menjek oda,ebben kérném a segítségeteket.
Egyáltalán az ilyen csajoknak bejönek a magyar srácok?
Normális válaszokat várok el,
A kérdés nem kamu!
2023. ápr. 9. 13:21
11/15 anonim válasza:
A kínaiak általába zárkózottak olyan téren, hogy csak kínaival állnak össze. Persze kivétel mindig volt, de nem gyakori.
2023. ápr. 12. 18:03
12/15 anonim válasza:
az apja nagyon megfog verni. kicsik de harciasak. vigyázz.
2023. ápr. 12. 20:00
13/15 anonim válasza:
Szerintem úgy, hogy "Nihájo - így mondjátok azt, hogy szia?" Már, ha biztos, hogy kínai, mert ha mondjuk vietnámi, és te kínainak nézed, az már szarul indul.
Aztán megkérdezném, hogy mondod azt a nyelveden, hogy köszönöm. Legközelebbi alkalommal már kínaiul mondanám neki ezt a két szót, és megkérdezném, hogy a please, hogy van... és így tovább. 100-ból 95 ember szereti, ha a nyelvét tanulod, jó indítás, szívesen segít.
2023. ápr. 14. 09:07
14/15 Bálint6969 válasza:
Sajnos nem sok esélyt látok rá, nem nagyon szoktak a sajátjaikon kívül mással összejönni legalábbis nálunk. Anno az egyetememen sok volt a kínai és ezt láttam. A két nemzet nagyon más kultúrával és értékrenddel rendelkezik. De azért csak próbáld meg, szerintem először kérdezd meg a nevét, ha furán néz rád érte akkor mondd hogy gyakran jársz oda és gáznak érzed hogy nem tudod a nevét. Aztán amikor vissza jársz szólítsd a nevén, kérdezd meg milyen napja volt, sokan voltak-e. Onnan majd alakul a dolog ha vevő rá a lány
2023. szept. 1. 11:55
15/15 A kérdező kommentje:
Köszi! De már egy jó ideje nem láttam
2023. szept. 2. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!