Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogyan menjek oda egy kínai...

Hogyan menjek oda egy kínai lányhoz?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszenek az ilyen lányok és van egy kínai étterem ahol van egy lány és megtetszett,csak nem tudom hogyan menjek oda,ebben kérném a segítségeteket.

Egyáltalán az ilyen csajoknak bejönek a magyar srácok?

Normális válaszokat várok el,

A kérdés nem kamu!

2023. ápr. 9. 13:21
1 2
 11/15 anonim válasza:
A kínaiak általába zárkózottak olyan téren, hogy csak kínaival állnak össze. Persze kivétel mindig volt, de nem gyakori.
2023. ápr. 12. 18:03
 12/15 anonim válasza:
az apja nagyon megfog verni. kicsik de harciasak. vigyázz.
2023. ápr. 12. 20:00
 13/15 anonim válasza:

Szerintem úgy, hogy "Nihájo - így mondjátok azt, hogy szia?" Már, ha biztos, hogy kínai, mert ha mondjuk vietnámi, és te kínainak nézed, az már szarul indul.

Aztán megkérdezném, hogy mondod azt a nyelveden, hogy köszönöm. Legközelebbi alkalommal már kínaiul mondanám neki ezt a két szót, és megkérdezném, hogy a please, hogy van... és így tovább. 100-ból 95 ember szereti, ha a nyelvét tanulod, jó indítás, szívesen segít.

2023. ápr. 14. 09:07
 14/15 Bálint6969 válasza:
Sajnos nem sok esélyt látok rá, nem nagyon szoktak a sajátjaikon kívül mással összejönni legalábbis nálunk. Anno az egyetememen sok volt a kínai és ezt láttam. A két nemzet nagyon más kultúrával és értékrenddel rendelkezik. De azért csak próbáld meg, szerintem először kérdezd meg a nevét, ha furán néz rád érte akkor mondd hogy gyakran jársz oda és gáznak érzed hogy nem tudod a nevét. Aztán amikor vissza jársz szólítsd a nevén, kérdezd meg milyen napja volt, sokan voltak-e. Onnan majd alakul a dolog ha vevő rá a lány
2023. szept. 1. 11:55
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi! De már egy jó ideje nem láttam
2023. szept. 2. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!