29 éves férfi,keres 18-32 éves nőt? Ismerkednék Kínai Japán Mongol nővel :)
18 év az már felnőtt,egyszer élünk,Az idő ketyeg az élet inden egyes pillanatát ki kell használni...
Ha nem akar ismerkedni nem kell, nem kötelező,ha az ember meg szereti a másikat, akkor azt nehezen választható el, szerintem mindenki saját maga döntse el mi az amit szeret...
A 18 éves lánynak tapasztalt idős férfi kell. A lányok hamar érnek, nem? Ne becsüld le a nőket, had döntsenek a saját életükről, nem kisfiúk kellenek nekik. Őket idéztem.
28/F
Igen akadnak szép nők, de valahogy az Ismerkedés nem jön össze :)
Hát nem tudom,mi a baj,de minden lánynak megvan a maga igénye,ahogyan nekem is...
Eddig még nem jött össze semmi..
Hát vannak szép nők, akiket szeretek, ezért írtam Kínait,Japánt meg Mongolt :) De, ha Magyar jön azt se bánom! :)
Tényleg komolyan gondoltad/gondolod, hogy pont ezen az oldalon találsz kínai, japán, esetleg mongol nőket.
Kínaira még egy hajszálnyi esély talán van, na de a többiek... Szerinted hányan élnek Magyarországon akik jól beszélnek magyarul ÉS pont még látogatják is ezt az oldalt?
Inkább próbálj meg eljárni olyan helyekre ahol előfordulhatnak. Pl. ezen országok éttermei, kulturális intézetei, nagykövetségek környékey stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!