Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Aktívan randizok egy fiúval...

Aktívan randizok egy fiúval több mint 3 hónapja, de most tudtam meg, hogy mellettem folyton Tinderezik és még az ex barátnőjével is napi szinten chatel. Én azt hittem jól haladunk, hiszen sokszor nála alszok,de zárkózott. Bármi tanács javaslat?

Figyelt kérdés

Szerintetek még nem vagyunk együtt eléggé, hogy ezeket ne csinálja? Vagy kérjem meg hogy ne beszéljen az exevel és törölje le magát mindenhonnan?

3 hónap alatt még azt se beszéltük meg, hogy járunk-ezt is félek megkérdezni. Az exevel 4 hónapja mentek szét kb. Valami tanácsot /javaslatot tudtok adni?

2023. ápr. 7. 01:20
1 2
 11/15 anonim válasza:
Kérdezzem meg, hogy járunk-e... :-)))))
2023. ápr. 7. 10:41
 12/15 anonim válasza:
Dehogy járunk, csak fekszünk, oszt' alszunk! :D
2023. ápr. 7. 10:55
 13/15 anonim válasza:
Bocs hogy ezt mondom, de ha 4 hónapja mentek szét az exével és több mint 3 hónapja vagytok együtt, akkor ugyanolyan komolytalan kapcsolat mint amit az exével töltött.
2023. ápr. 7. 13:47
 14/15 anonim válasza:
Milyen jelek utaltak rá? Mennyiszer találkoztatok egy héten? Gyakran csináltatok programokat vagy inkább csak otthon voltatok / ingyenes programokat csináltatok? Volt szó róla, hogy bemutatjátok egymást családnak, barátoknak? 3 hónap randizgatás már egyértelműen párkapcsolatnak kéne számítson, ha az elején tisztáztad, hogy te nem laza kapcsolatot keresel. Nekem abszolút nem férne bele, hogy mással is kavar, az első randitól kezdve így vagyok vele. Ha valaki már a randizás alatt sem tud hűséges lenni, akkor kapcsolatban sem lesz az.
2023. ápr. 7. 18:56
 15/15 anonim válasza:
3 hónap azért már túl sok idő ahhoz, hogy azt mondhassuk, ez még randizgatási fázis, amikor ezt még el lehet nézni.
2023. ápr. 7. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!