Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Oltatlan lányokkal tudnék itt...

Oltatlan lányokkal tudnék itt ismerkedni?

Figyelt kérdés

Ha ilyen vagy és úgy látod,hogy nyitott szemmel jársz a világban,akkor írj nyugodtan!Köszi!Én is oltatlan és fiú vagyok.25 és 38 év közöttieket keresek.

(oltottak kommentjei nem érdekelnek)

2023. ápr. 1. 15:26
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim válasza:

Ma tettem ki egy kérdést! Ha egy kórboncnok mondja azt, hogy mellékhatás maitt hullanak oltottak, akkor már elhiszitek?

Ismerősöm, aki halottkém hozzászólt oltáskárosult posztomhoz a Facebookon, hogy "Ha még azt tudnád, amit én tudok." Ezt láthatják azok, akik ismerik, tudják ki ő!

Mégis az oltottakat fogják hülyézni?

Gondolom amit most leírtam, nem hiszitek el.

2023. ápr. 4. 10:28
 32/52 A kérdező kommentje:

27

Nekem inkább egy oltott,frusztrált kisfiúnak tűnsz és azért hisztizel itt,mert nem bírod elviselni,hogy valakinek ez a feltétele.

2023. ápr. 4. 11:13
 33/52 A kérdező kommentje:

Ok,akkor utoljára:

Nem érdekelnek a hiszti kommentek,aki érdeklődik,az privát üzenetben keressen meg!

Köszönöm!

2023. ápr. 4. 11:17
 34/52 anonim válasza:
Ezt bárki írhatja bárhol, hogy jajj, bezzeg én miket tudok, ha te azt tudnád..... Aki ilyet ír, az általában nem tud semmit. Még azt sem, amit kéne tudnia.
2023. ápr. 4. 13:34
 35/52 anonim válasza:
30: te félsz annyira, hogy ki is töröltetted a válaszom egy anonim oldalon XD szanalmas
2023. ápr. 4. 14:07
 36/52 anonim válasza:
34: ne anonim oldalakon tájékozódj, hanem a hiteles forrásokból, adatokból.
2023. ápr. 4. 14:08
 37/52 anonim válasza:

"No, there is no official source that states the COVID-19 vaccine kills people. In fact, multiple large-scale clinical trials involving tens of thousands of participants have demonstrated the safety and efficacy of the COVID-19 vaccines.

While it is true that all vaccines can have some side effects, such as soreness at the injection site or mild flu-like symptoms, the benefits of vaccination in preventing severe illness, hospitalization, and death from COVID-19 far outweigh any potential risks. The vaccines have undergone rigorous testing and have been authorized for emergency use by regulatory agencies such as the FDA and the EMA.

It's important to rely on trustworthy sources of information when it comes to the COVID-19 vaccine. Misinformation and rumors can spread quickly, so it's essential to seek information from reputable sources such as the World Health Organization (WHO) or your local public health agency.

Aki esetleg annyira debil, hogy nem tud angolul és képes volt csak magyar Origo és hasonló helyekről tájékozódni parancsoljon itt van anyanyelvén is:

Nem, nincs olyan hivatalos forrás, amely szerint a COVID-19 vakcina embereket öl. Valójában több nagyszabású, több tízezer résztvevővel végzett klinikai vizsgálat bizonyította a COVID-19 vakcina biztonságosságát és hatékonyságát.

Bár igaz, hogy minden oltóanyagnak lehetnek mellékhatásai, mint például az injekció beadásának helyén jelentkező fájdalom vagy enyhe influenzaszerű tünetek, az oltás előnyei a COVID-19 okozta súlyos betegségek, kórházi kezelés és halálozás megelőzésében messze felülmúlják a lehetséges kockázatokat. A vakcinákat szigorú tesztelésnek vetették alá, és a szabályozó hatóságok, például az FDA és az EMA engedélyezték sürgősségi felhasználásukat.

Fontos, hogy a COVID-19 vakcinával kapcsolatban megbízható információforrásokra támaszkodjunk. A téves információk és pletykák gyorsan terjedhetnek, ezért fontos, hogy megbízható forrásokból, például az Egészségügyi Világszervezettől (WHO) vagy a helyi közegészségügyi ügynökségtől kérjen információkat."

2023. ápr. 4. 15:15
 38/52 anonim válasza:

Na, ha tudsz angolul, akkor nézd meg az FDA(The Food and Drug Administration) oldalát.

(Barátom apukája oltás miatt halt meg. Szívizomgyulladást kapott.)

2023. ápr. 4. 15:28
 39/52 anonim válasza:

Hűha tud egyedül Google fordítót használni. Tényleg hozzád képest mindenki debil. XD. Nagyon ügyes vagy. Legyen neked WHO független megbízható szervezet, akiknek egy ex kommunista terrorista a jelenlegi vezetője és a professor biológus bill gates a legnagyobb támogatója, aki szintén független tudós és vakcina kutató xD.

Nehogy megnézd az Eurostaton mennyi a többlethalálozás 2016-2019-hez képest. Vagy VAERS-t.

Elmulhat az okossagod tőle.

2023. ápr. 4. 15:31
 40/52 anonim válasza:

De itt egy kis ízelitő a sok közül

In July 2021 the US Food and Drug Administration (FDA) quietly disclosed findings of a potential increase in four types of serious adverse events in elderly people who had had Pfizer's covid-19 vaccine: acute myocardial infarction, disseminated intravascular coagulation, immune thrombocytopenia, and pulmonary embolism.

2023. ápr. 4. 15:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!