Pest megyei, Budapesti lányokkal ismerkednék, valaki?
Igazából beszélgetnék, ismerkednék, de ha kialakul a kölcsönös szimpátia, természetesen találkozóban is benne vagyok.
25 éves vagyok, nyílt gondolkodású, nyugodt személyiség. Az közelmúltban volt egy kisebb csalódásom, amin úgy érzem sikeresen túltettem magam, szóval ismét nyitottnak érzem magam arra, hogy ismerkedjek.
Régen is rengeteg szimpatikus, és egyedi személyiséget ismertem meg itt, ezért is fordultam ismét ehhez az oldalhoz. 😄
Rólam elöljáróban annyi, hogy 190cm magas vagyok, 100kg. "mackós" és átlagos alkat között valahol. Igényes vagyok magamra, és a környezetemre is. Természetesen néhány üzenet váltás után, ha úgy érzed szívesen cserélek képet, hogy lásd kivel is társalogsz, de ez nem kritérium.
Érdeklődési köröm nagyjából a filmek, könyvek, sportok (inkább csak nézni szeretem) a zene, és a gasztronómiai. Szeretem a társas programokat, a valahova beülős estéket, de tökre élvezem az otthon filmezős, esetleg főzős esteket is. Kontertekre is nyitott vagyok, leginkább alter vonalon mozgok, de igazából mindenben megtalálom a nekem valót.
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, és szívesen beszélgetnél, ismerkednél veled, küldj egy üzenetet, és társalogjunk egy jót! 😏
25F
"Régen is rengeteg szimpatikus, és egyedi személyiséget ismertem meg itt, ezért is fordultam ismét ehhez az oldalhoz."
Megkérdezhetem, hogy ez a "régen" mikor volt? Manapság az oldal felhasználóinak 95%a retardált.
1# úgy bizony.
2# 6-8-10 éve, mikor ismerkedtem az oldallal.
3# megértelek, futottam én is bele itt retardokba, hál istennek kis számban csak.
4# ha a közel 200cm-hez ez a súly szerinted már dagadt, akkor legyen igazad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!