Oltatlan lányokkal tudnék itt ismerkedni?
Ha ilyen vagy és úgy látod,hogy nyitott szemmel jársz a világban,akkor írj nyugodtan!Köszi!Én is oltatlan és fiú vagyok.25 és 38 év közöttieket keresek.
(oltottak kommentjei nem érdekelnek)
Imádom ezt a nyitott szemmel a világban szöveget :D
Kérlek, áruld már el, hogy te honnan vagy olyan k*rva jól informált a világról? Mert láttál valami youtube videót amit rögtön besz*ptál amiért az igazodik a kialakult világképedhez? Vagy olvastad a rendkívül hiteles vilagtitkai.hu-n? Vagy honnan? Nektek alusapisoknak van valami hihetetlen titkos hozzáférése a titkos összeesküvésekhez? Annyira akarjátok hinni magatokról, hogy ti vagytok a tévedhetetlen kisebbség, miközben benyeltek mindent ami kicsit is alátámasztja azt, amiben hinni akartok. Nulla kritika, nulla kérdés, ha valami random fickó nyilatkozik és ott a neve mellett hogy phd akkor annak igaznak kell lennie, szerintetek. Valójában pedig leragadtatok egy 13 éves szintjén. Na mindegy
Az emberek nagyon furcsák.
Nincs a kérdezővel semmi baj,van aki a kocsira hajt,pénzre,utazásokra stb.
Nő és férfi egyaránt,vannak persze kivételek,de ez lényegtelen,akinek nem inge.
De ez így ebben a formában,komoly.
Mintha kocsit vennék,mindegy de kék legyen.
Ha a Legenda vagyok című filmhez hasonló végkimenetet képzeltél,és ezért ilyen fontos,akkor megértem.
30 vagyok.
És "filyú" oltatlan.
Ha gondolod írj rám privátban,szívesen meghalgatlak.
Kíváncsi vagyok!
Nem kötözködni akartam,vagy enyi szabad időm van,de nem tudom hová tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!