Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Tiktokon hogyan lehet ismerked...

Tiktokon hogyan lehet ismerkedni társkeresés céljából? 33f

Figyelt kérdés

2023. márc. 31. 04:46
1 2
 1/11 anonim válasza:

Miért tiktokon? Ott leginkább gyerekkel, nagyon maximum 25 évesekkel tudnál ismerkedni (vagy pont ez a cél?) Bár véleményem szerint, minél intelligensebb egy ember, annál hamarabb törli azt az alkalmazást.

De a kérdésedre a válaszom: szerintem sehogy, mivel a tiktok nem arra való. Kicsit olyan mintha a youtube-ot használnád társkeresésre, elég abszurd.

2023. márc. 31. 05:48
 2/11 anonim válasza:

Tudsz ismerkedni, ha a 14-24 évesek a célközönséged. Viszont egy normális, ilyen idős lány remélhetőleg nem megy bele.

Inkább tölts le valamilyen társkeresőt, ha az online ismerkedés fele kacsintgatsz, mielőtt bajt csinálsz magadnak, vagy egy kamasz lánynak

(17/L)

2023. márc. 31. 07:01
 3/11 anonim válasza:
Kb. sehogy.
2023. márc. 31. 07:54
 4/11 A kérdező kommentje:
A rokonom, aki 34 éves, ott ismerte meg a párját, aki 29 éves, és 1,5 hónapja együtt vannak. Nem vagyok jóba vele, tehát a megkérdezés nem opció, de ezért vetődött fel bennem a kérdés.
2023. márc. 31. 09:04
 5/11 anonim válasza:
Kb ugyanúgy mint Facen, Instán stb, csak itt valamennyivel személyesebb mert videón keresztül is kommunikálnak az emberek.
2023. márc. 31. 10:06
 6/11 anonim válasza:

4es: Gondolom valamelyik hozzászólt egy videóhoz és erre reagált a másik, majd átmentek privátba beszélgetni.

De ettől függetlenül a Tiktok nem társkereső. Sőt, borzalmas lenne, ha minden komment után valamelyik kanos pasi írna.

Ha pedig tartalomgyártót akarsz megcélozni.. hát sajnos tényleg rohadt sok a fiatal és te nem vagy már mai csirke.

2023. márc. 31. 11:08
 7/11 anonim válasza:
Mivan.. mert valaki összeszedett tiktokról valakit akkor azt hiszed, hogy neked is menni fog? Ha facen, instán, snapen vagy akárhol nem megy akkor ott sem fog.
2023. márc. 31. 12:01
 8/11 anonim válasza:
Én anno tik tokon hozzászóltam boci formás lányokhoz de így utólag kár volt.
2023. márc. 31. 14:15
 9/11 anonim válasza:

Én azt mondom, inkább a tiktok, mint társkeresőn lányt keresni.

De, a tiktok nem az intelligens emberekről híres. ;)

2023. ápr. 4. 17:42
 10/11 anonim válasza:
Szerintem ilyen szexuális tartalom alá simán lehet írni ilyen hátsó szándékkal, elvégre ott amúgy is az az uralkodó téma.
2023. ápr. 5. 06:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!