Alapbol ugy keressem az embereket, hogy ismerkedni fogok, vagy spontan jojjon?
Szeretnek ismerkedni. Nem akarok maganyos lenni tobbet. Hogyan kezdjek neki? Mit tegyek? Elni akarok. Elvezni az eletet. Hogy alljak neki? Alapbol ugy keressem az embereket, hogy ismerkedni fogok, vagy spontan jojjon? Szeretnek hamar valtozast.
Amikor vegeztem a munkaval, hazafele setalva a folyonal lattam egy not ulni es a kacsakat etetni. Szivesen odamentem volna, de nem tudtam hogyan kellett volna odamennem, mit mondvan. De ez a nagyobb centrumoknal is igy van, amikor latok ulni egyedul egy not telefonozva, hogy szolithatnam meg es kezdhetnek beszelgetni vele?
Szóval akkor most kapcsolatot keresel?
Amúgy nekem az a megközelítés jött be, hogy odamegyek csak úgy spontán, beszélgetni kezdünk, aztán ha nem fogóval kell kihúzni a másikból a szavakat és normálisan tudunk dumálni akkor elkérem valami elérhetőségét, elhívom valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!