18 éves bi/leszbikus lányként hol ismerkedhetnék lányokkal?
A kíváncsiság vezérelt a kérdés kiírásában, a környezetemben oldottam meg eddig az ismerkedést, barátom volt már, és bár nem volt még barátnőm de alakulások megestek, és hát részben ezeknek is meg eleve a közvetlen környezetemben lévők, pláne az azon belül a hozzám hasonlók számának végességének köszönhetően már nem nagyon van sok mozgástér, szívesen ismernék meg új embereket, de mivel eddig ilyennel nem "foglalkoztam", egyszerűen nem látom hol van erre platform, van-e ennek valami kimondottabb, beváltabb módja. Meleg fiú ismerőseimnél látok egy valamiféle online hálót például, leszbikus/biszex lányoknál ezt nem igazán érzékelem, és nem tudom hogy csak én nem találtam rá (mondjuk tény hogy nem kerestem még eléggé lol) vagy valóban nincsen. Nemrég ránéztem egy társkeresőre, annyira nem volt szimpatikus a dolog, egyrészt nagyon egyértelműtlen hogy az illető valóban vonzódik-e a lányokhoz vagy csak feldobja az oldal másrészt annyira nem fog meg ez az online ismerkedés dolog.
Viszont nyitott vagyok és kíváncsi, szívesen olvasom ha bárkinek bármilyen ötlete, tapasztalata van ebben:D
Ha esetleg hasonló cipőben jársz akkor is írhatsz, bár ezt félve írom le mert őszintén fogalmam sincs kik járnak erre, és nem csak úgy "bármit" szeretnék:D De ki tudja végülis hogy ki kerül elő, szóval...
Ha ez fontos: 18 éves lány vagyok, alapvetően bi-nek mondanám magam mert volt már barátom és ennek nyilván oka van, szóval nem zárom ki a fiúkat, de inkább hajlok a leszbikusság felé mostanában, jelenleg nagyjából csak a lányok érdekelnek (gondolom egyértelmű ezek után hogy lányt keresek). Igényes embernek érzem magam szóval hasonlóan igényes embereket ismernék meg szívem szerint, 17-19 év körül.
Szia!
Én is hasonló helyzetben vagyok és őszintén tök szimpi volt a kis bemutatkozásod, szívesen megismernélek ha van kedved beszélgetni!:)
Írj nyugodtan!
18/L
Én leginkább szórakozóhelyeken szoktam ismerkedni. (Nem kifejezetten ilyen témájú buli, sima koncert) Odamenni másokhoz félénk vagyok mondjuk 😂 de engem rendszeresen betalálnak a lányok aminek nagyon örülök :) Ehhez előny ha látszik rajtad az irányultságod legalább vmilyen szinten :D rajtam nagyon, ezért mernek ennyire próbálkozni, sztem nem is azért mert olyan kiemelkedően szép volnék, bár ízlések és pofonok 😅
Amúgy szívesen beszélgetnék is veled ha gondolod :) 18/Bi/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!